Skip to content Skip to footer
Bőrnövedék-eltávolítás CO₂ lézerrel

A lézersebészet a bőrgyógyászat hatékony és nélkülözhetetlen eszközévé vált. A lézeres alkalmazások alapjául szolgáló jelenség a lézerenergia hővé alakítása. Az adott területen elért hőmérséklettől függően a termelt hőenergia képes a szövetek koagulálására, elpárologtatására vagy eltávolítására.

A precíz és finom abláció elvégzésének lehetősége kiszélesíti az ablatív lézerek alkalmazási körét a bőrgyógyászatban. A legmegbízhatóbb és leghatékonyabb lézerforrás ezen a területen a CO2 lézer, amely garantálja a behatolási mélység mindenkori teljes ellenőrzését, miközben finom és precíz felületes ablációt végez számos bőrgyógyászati elváltozáson. 

A pontos beállítás lehetővé teszi a szövetekbe történő hőleadás optimalizálását, a nemkívánatos mellékhatások, valamint a hegesedés és pigmenthiány kialakulásának minimalizálását, továbbá a szomszédos területek épségének megőrzését, ami gyors és hatékony sebgyógyulást jelent.

A kezelésről

Az eltávolítást a kezelést végző bőrgyógyász szakorvos diagnózisa alapján végezzük el.

A kezelést az elváltozástól függően helyi injekciós vagy kenőcsös érzéstelenítésben végezzük. A kezelés után a kezelt felületen hámhiány, bőrpír alakul ki. Normál sebgyógyulás esetén 1 hét alatt hámosodik be a terület. Egy területet elegendő egy alkalommal kezelni. Összefüggő, nagy elváltozások esetén a bőrgyógyász szakorvos kezelési menetrendet készít, melyben a további kezelések szükséges száma rögzítésre kerül. 

bőrgyógyászati problémák lézeres kezelés
A kezelés ára

30 perc (Az ár tájékoztató jellegű az elváltozások méretétől, számától függően.)

45 perc (Az ár tájékoztató jellegű az elváltozások méretétől, számától függően.)

A kezelést végzi
Plasztikai és égés-sebész szakorvos
Ajánlott arcápolók gyógyszertáraink választékából