Skip to content Skip to footer

Körömgomba lézeres kezelése

Körömgomba lézeres kezelése (a kéz és a láb körmei)

Az uszodák, fürdők, strandok és edzőtermek nyilvános zuhanyzóinak használata, a nem megfelelő cipőviselet, a körömsérülések és bizonyos betegségek gyakori okai a körömgomba kialakulásának. A körömlemez gombás fertőzés okozta elváltozásainak kezelése azonban ma már a körömlemez megsértése vagy eltávolítása nélkül, lézeres kezeléssel is lehetséges. Ismerje meg a Medicover Aesthetica lézeres körömgomba-kezelését, és felejtse el nyáron a zárt cipőt!

Kinek ajánlott a kezelés?

Azok számára ajánlott, akik a körömgomba gyógyszeres kezelését egy kiegészítő terápiával szeretnék még hatásosabbá tenni.

Kezelhető felületek

A kéz és a láb körmei.

A kezelés előkészítése

A kezeléshez lakk nélküli, tiszta köröm szükséges.

A kezelés

Esztétikai Klinikánkon a körömgomba kezelése CYNOSURE ELITE iQ Nd:YAG lézerrel történik. A lézer rövid, foltszerű fényimpulzusokat juttat a körömlemezekre, ezáltal a lézer fénye hirtelen felmelegíti a körömágyat és a körömlemezt, elpusztítva a kifejlett gombát és a spórákat. A felmelegítés okozta kellemetlen érzést a hideg levegős hűtés enyhíti. Bár a kezelés bizonyos esetekben enyhe kellemetlenséggel járhat, jellemzően fájdalommentes.

A lézeres kezelés kiegészítő terápiája a körömgomba gyógyszeres kezelésének. A kezelés igénybevételéhez először a lézeres kezelést elvégző bőrgyógyász-specialista bőrgyógyászati rendelésére szükséges bejelentkezni, hogy előírhassa a gyógyszeres kezelést és a szükséges laborvizsgálatokat. Az eredmények függvényében javasolhatja a lézeres kezelést.

Körömgomba lézeres kezelése
Lézeres körömgombakezelés a körömlemez megsértése vagy eltávolítása nélkül
Kezelések száma

A tökéletes eredmény eléréséhez 4 kezelés elvégzése javasolt. A kezelésekre 1 hetente kerülhet sor.

A kezelés ára

Az ár alkalmanként értendő.

A kezelést végzi

A kezelést bőrgyógyászszakorvosunk végzi.