Skip to content Skip to footer
Hialuronsavas ajakfeltöltés és ajakfiatalítás

Az idő múlása az ajkak területét sem kíméli: ahogy idősödünk, az ajkak is veszítenek teltségükből, az egész arcon bekövetkező megereszkedés következtében az ajkak helyzete megváltozik, aszimmetrikussá válhat, elvékonyodik. A Medicover Aesthetica hialuronsavas ajakfeltöltő és ajakfiatalító kezelésével növelhető az ajkak felülete, kiemelhető a szájkontúr, valamint mérsékelhetőek a száj körüli apró barázdák.

Kinek ajánlott a kezelés?

Bárkinek, akinek ajkai a kor előrehaladtával megereszkedtek, elvékonyodtak vagy veszítettek teltségükből. A hialuronsavas ajakfeltöltés azok számára is javasolt, akik dohányzóráncaikat halványítanák. A kezelés 18 éves kor felett elvégezhető, ha nem áll fent ellenjavallat, illetve a konzultáció során plasztikai sebész szakorvosunkkal egyetértésben a kezelési terv elfogadásra került.

Hialuronsavas ajakfeltöltés
A hialuronsavas ajakfeltöltés által látványos, mégis természetes hatás érhető el
Milyen célból vehető igénybe a kezelés?
  • elvékonyodott ajkak feltöltése
  • aszimmetrikus ajkak korrekciója
  • kontúr kiemelése
Hialuronsavas ajakfeltöltés Teosyal
Kezelhető felületek

Az ajkak területe.

A kezelés előkészítése

A kezelés nem igényel otthoni előkészítést. A rendelőben helyi, kenőcsös érzéstelenítést alkalmazunk.

A kezelés

A THEOSYAL KISS töltőanyag keresztkötött hialuronsav-tartalmának (20mg/ml) köszönhetően volument és tömörséget ad a bőrnek, feltölti a ráncokat, megemeli a bőrt (lifting hatású) és egyenletes bőrfelszínt biztosít, illetve kollagén termelődést stimuláló hatással is rendelkezik. A THEOSYAL KISS megfiatalítja a bőrt, kisimítja a ráncokat és megemeli az arc kontúrjait.

Visia készülékkel diagnosztikus fotót készítünk. Az arc megtisztítását követően a kezelendő bőrfelületet érzéstelenítik, majd apró tűszúrások után a fillert tompa végű tűvel (kanüllel), legyezőalakban a bőr alá fecskendezik. Az eljárás végeztével a kezelt felületre bőrnyugtató, illetve fényvédő krém kerül.

Munkaképesség, otthoni ápolás

A kezelés után a szúrás helyén enyhe bőrpír kialakulhat, rövid ideig helyi hűtést alkalmazandó. Átmeneti, kismértékű bevérzés, duzzanat előfordulhat. A kezelést követően 10 napig tilos a kezelt terület masszírozása, szauna és szolárium használata, valamint az intenzív sporttevékenység.

Kezelések száma

Egy kezelés szükséges, azonban a kezelést követő kontroll vizsgálaton az elért eredmény függvényében további feltöltőanyag beadása lehetséges. Az élő szövetekben természetesen is jelenlévő hialuronsav 6-9 hónap után nyom nélkül lebomlik. A kezelést ekkor lehet megismételni.

A kezelés ára

*Az ár ampullánként értendő.

A kezelést végzi
Plasztikai és égés-sebész szakorvos
Ajánlott arcápolók gyógyszertáraink választékából