Skip to content Skip to footer

Lézeres hegkezelés

30% kedvezmény egyes lézeres kezeléseinkre
30% kedvezmény egyes lézeres kezeléseinkre
Lézeres aknéhegkezelés (teljes testfelület)

A pattanások, aknék, sérülések, valamint a különböző sebgyógyulási zavarok gyakori következményei a csúnya és zavaró hegek, melyek nemcsak esztétikai szempontból jelentenek hátrányt, hanem a pszichére is hatással vannak, akár jelentős önbizalomhiányt okozva.

Látogasson el a Medicover Aesthetica klinikára, ahol képzett szakembereink gondoskodnak róla, hogy többé ne kelljen takargatnia bőrét!

Mit jelent a hegesedés?

A hegesedés a bőrrétegek elvékonyodásával, valamint a rugalmasság és a tónus elvesztésével járó, igen gyakori esztétikai állapot, mely a kielégítő klinikai eredmények elérése és a felépülési idő minimálisra csökkentése érdekében kombinált ablatív (eltávolító, leválasztó) és nem ablatív módszerekkel történő kezelést igényel.

A jelentős javuláshoz egynél több lézerforrás alkalmazása szükséges, hogy szelektíven és hatékonyan érjük el az érintett szövetek különböző mélységeit a bőrfelület normalizálása és az új kollagén stimulálása céljából.

A CO2 lézeres aknéhegkezelés előnyei

A lézer használatával a kívánt mennyiségű lézerfény rendkívül pontosan beállítható. A szervezet maga alakítja ki a simább és egyenletesebb bőrfelszínt. A DEKA SmartXide Punto CO2 lézeres aknéhegkezelés csak a célzott területen hat, nem érintve és nem károsítva a környező szöveteket.

Kinek ajánlott?

Azok számára javasolt, akik a pattanások, aknék, betegségek, sebgyógyulási zavarok, sérülések vagy műtétek következtében keletkezett hegesedést halványítani szeretnék bőrükön.

Milyen panaszok esetén vehető igénybe a kezelés?
  • aknés, pattanásos bőr visszamaradt hegei
  • műtéti hegek
Kezelhető területek

A teljes testfelület.

A kezelés előkészítése

Az első kezelés előtt a konzultáción meghatározzuk a kezelésre való alkalmasságot. Antivirális készítmény (szájon át történő) szedése kötelező 1 héten át. A kezelést megelőző 14 nappal fényvédelem, illetve a közvetlen napfény kerülése javasolt.

A kezelés

A folyamatok mélységének szabályozásával a DEKA SmartXide Punto CO2 lézerforrás segít csökkenteni a látható sorvadást, kiegyenlíti a hegek széleit, serkenti az új kollagén termelődését, nemcsak a hegek területén, hanem a teljes kezelt bőrfelszínen. A nem ablatív CYNOSURE ELITE iQ Nd:YAG lézerforrással kiegészítve változatos kezelési lehetőségeket kínál.

A kezelés által a bőr kollagén- és rugalmasrost-termelése megnövekszik, a hegek a bőrfelszínbe simulnak és vékonyodnak. Az apróbb bőrhibák halványodnak, eltűnnek, rugalmasabbá és feszesebbé varázsolva a bőrt.

Lézeres hegkezelés
A lézeres aknéhegkezelés hatására az apróbb bőrhibák halványodnak, eltűnnek
Munkaképesség, otthoni ápolás

A kezelés után kialakulhat bőrpír, valamint enyhe ödéma a szemek és a száj körül, amely 2-3 nap alatt elmúlik. 14 napig a napfény kerülése és intenzív fényvédelem ajánlott.

A kezelések száma

Az eredmény függvényében további 2-3 kezelés javasolt.

A kezelés ára

AKCIÓ!

A kezelést végzi

A kezelést bőrgyógyászszakorvosunk végzi.

Ajánlott arcápolók gyógyszertáraink választékából