Skip to content Skip to footer
Hialuronsavas volumenpótlás, arcszobrászat (arc, nyak, dekoltázs, kézfejek)

Az egészséges, puha és egyenletes bőr az idő, a rohanó hétköznapok és a környezeti hatások következtében veszít üdeségéből és feszességéből. A Medicover Aesthetica hialuronsavas volumenpótló kezelése kiemelkedő hatékonysággal veszi fel a harcot az idő múlásával, így a bőr visszanyeri üdeségét, rugalmasságát és fiatalságát.

Kinek ajánlott a kezelés?

Bárkinek, akinek a bőre a kor előrehaladtával a kollagénállomány csökkenése miatt megereszkedett, és barázdák alakultak ki. A kezelés 18 éves kor felett elvégezhető, ha nem áll fenn ellenjavallat, illetve a konzultáció során plasztikai sebész szakorvosunkkal egyetértésben a kezelési terv elfogadásra került. A kezelés a konzultáció során megállapított szakorvosi vélemény alapján alkalmazható.

Hialuronsavas volumenpótlás
Hialuronsavas volumenpótlás és arcszobrászat a fiatal és feszes bőrért
Milyen panaszok esetén vehető igénybe a kezelés?
  • megereszkedett bőr
  • mély barázdák
Kezelhető felületek

A konzultáción meghatározott területek a teljes arcon, nyakon, dekoltázson, kézfejeken.

A kezelés előkészítése

Az eljárás nem igényel előkészítést.

Hialuronsavas volumenpótlás Teosyal
A kezelés

A Fine Lines töltőanyag keresztkötött hialuronsav-tartalmának (20mg/ml) köszönhetően volument és tömörséget ad a bőrnek, feltölti a ráncokat, megemeli a bőrt (lifting hatású) és egyenletes bőrfelszínt biztosít, illetve kollagén termelődést stimuláló hatással is rendelkezik. A Fine Lines megfiatalítja a bőrt, kisimítja a ráncokat és megemeli az arc kontúrjait.

Visia készülékkel diagnosztikus fotót készítünk. Az arc megtisztítását követően a kezelendő bőrfelületet érzéstelenítik, majd apró tűszúrások után a fillert tompa végű tűvel (kanüllel), legyezőalakban a bőr alá fecskendezik. Az eljárás végeztével a kezelt felületre bőrnyugtató, illetve fényvédő krém kerül.

Munkaképesség, otthoni ápolás

A kezelés után a szúrás helyén enyhe bőrpír kialakulhat, rövid ideig helyi hűtést alkalmazandó. A kezelést követően 10 napig tilos a kezelt terület masszírozása, szauna és szolárium használata, valamint az intenzív sporttevékenység.

Kezelések száma

Egy kezelés szükséges, azonban a kezelést követő kontroll vizsgálaton az elért eredmény függvényében további feltöltőanyag beadása lehetséges.

A kezelés ára

A kezelést végzi
Plasztikai és égés-sebész szakorvos
Ajánlott arcápolók gyógyszertáraink választékából