Skip to content Skip to footer

Akupunktúrás- és neurálterápiás orvos

Dr. Bognár Ágnes

A következő kezelésekkel várom:

2003-ban végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetem orvoskarán, majd 2007-ben PhD fokozatot szereztem a Semmelweis Egyetemen, ahol vérképzőszervi daganatok genetikai kutatásával foglalkoztam. A kutatómunkával egyidőben megkezdtem a háziorvostan képzést, 2011-ben szakvizsgát szereztem, majd a következő bő 10 évben főállásban, saját praxisban háziorvosként dolgoztam.

Holisztikus szemléletmódom és az alternatív gyógymódok iránti érdeklődésem kapcsán, háziorvosi tevékenységem mellett természetgyógyász képesítést szereztem. A Pécsi Tudományegyetem akkreditált orvosképzése keretében 2 éves Hagyományos kínai orvoslás (TCM) szakterületi képzést végeztem 2013-2015 között. A képzés alatt Kínában is bővíthettem tudásomat, a Hebei North China University of Science and Technology képzési programjában. Neurálterápia szakterületi képzés elvégzésével (2017-2018, PTE ÁOK akkreditált orvosképzése) neurálterápiás orvos címet szereztem.

Háziorvosi tevékenységem során az akupunktúrát sikeresen használtam kiegészítő gyógymódként az elmúlt 8 év alatt. Elsősorban akut- és krónikus mozgásszervi panaszok és fájdalmak, különböző allergiák, bőrgyógyászati-, nőgyógyászati-, gyomor-bélrendszeri panaszok, anyagcserezavarok, testsúly problémák és függőségek kezelésének területén szereztem tapasztalatokat az akupunktúra használatával.

Folyamatos képzésekkel bővítem tudásomat és a terápiás lehetőségeket, hogy pácienseimnek minél hatékonyabban tudjak segíteni. Mozgásszervi panaszok gyógyításában az akupunktúrán kívül, vagy annak kiegészítéseként további kiváló lehetőség az mozgásszervi kollagén kezelés.

Az orvosi precizitás mellett elsődleges számomra a holisztikus emberközpontú szemlélet. Fontosnak tartom, hogy az pácienseimet, mint Embert, egész egységként láthassam és egyénre szabottan, a legmegfelelőbb kezeléssel segíthessem gyógyulásukat.

Contact Form