Skip to content Skip to footer
Feltöltőanyag akció
Feltöltőanyag akció
Mélyhidratálás - NCTF® 135HA (arc, szájkörnyék, nyak, dekoltázs, kézfejek)

Ha természetes hatást eredményező fiatalító kezelésre vágyik, akkor ne keressen tovább, ugyanis a FillMed BioNutriLift arckezelése kiemelkedő hatékonysággal hat a bőr minőségére és szerkezetére, rövid vagy akár hosszú távon is!

A mélyhidratálás alapját az NCTF® 135HA alkotja, ami egy vízállagú polirevitalizációs steril folyadék. Több mint 50 összetevőből áll, melyek hozzájárulnak a bőr egészségéhez. Többek között számos vitamint, hialuronsavat, koenzimeket és antioxidánsokat tartalmaz. Ez a koktél belülről, a sejtek szintjén juttatja a tápanyagokat a bőrbe, hogy fiatalon tartsa a sejteket, így egészséges működésre bírva a bőrt. A kezelés következtében a finom ráncok kisimulnak és a bőr minősége láthatóan javul.

A mélyhidratálás során az NCTF® 135HA mellett a Fine Lines töltőanyag is alkalmazható, mely egy háromféle, keresztkötött hialuronsavat tartalmazó töltőanyag. A Fine Lines megemeli a bőrt, volumennel és tömörséggel ellátva azt, mindemellett stimulálja a kollagéntermelést, ahogy a NCTF® 135HA is. A BioNutriLift kezelés eredményeként a bőr hidratált, táplált és feszes lesz.

Mélyhidratálás
A mélyhidratálás hatására a ráncok az arc mindkét oldalán kisimulnak
Kinek ajánlott a kezelés?

A mélyhidratáló kezelés minden bőrtípus és korosztály számára ajánlott, nőknek és férfiaknak egyaránt. A BioNutriLift eljárás alkalmazható megelőző kezelésként, vagy a már meglévő ráncok kezelésére is.

Milyen panaszok esetén vehető igénybe a kezelés?
  • vízhiányos bőr
  • petyhüdt bőr
  • megereszkedett bőr
Kezelhető felületek

A mélyhidratálás bármely bőrfelületen alkalmazható, ahol a kezelés elvégzése szükséges: arc, szájkörnyék, nyak, dekoltázs, kézfejek stb.

A mélyhidratáló kezelés tökéletes választás az arc mindkét oldalán meglévő ráncok kisimítására, a bőr fiatalítására és rugalmasságának erősítésére.

A kezelés előkészítése

Az eljárás nem igényel előkészületet.

NCTF 135HA
A kezelés menete

A kezelést csak orvos végezheti el. Az eljárás enyhe fájdalommal jár, amit helyi érzéstelenítő krém használatával minimalizálunk.

Visia készülékkel diagnosztikus fotót készítünk. Az arc megtisztítása után az orvos lidokainos érzéstelenítő krémet ken a kezelendő területre, majd a hatóidő lejártával eltávolítja. Ezután apró tűszúrást ejt és amennyiben a Fine Lines töltőanyagot is alkalmazzuk, előbb kanüllel bejuttatja a bőr alá, utána pedig az NCTF® 135HA folyadékot. A kezelést befejezve az orvos bőrnyugtató és/vagy fényvédő krémet visz fel a bőrre.

A kezelés eredményessége azonnal látszik, azonban a napok elteltével egyre látványosabbá válik, egészséges, ragyogó bőrt és természetes megjelenést eredményezve.

Munkaképesség, otthoni ápolás

A kezelt terület jegelhető, hogy az esetleges pirosság csökkenjen, ezután azonnal vissza lehet térni a mindennapi életvitelhez.

Kezelések száma

A BioNutriLift kezelést érdemes kúraszerűen alkalmazni, azonban már egy alkalom után is láthatóan javul a bőr minősége.

A megfelelő hatás éléréséhez 3 hónappal az első beavatkozás után javasolt az ismétlés. A Fine Lines töltőanyagot csupán az első két alkalommal kell befecskendezni, utána már csak a NCTF® 135HA folyadékot juttatjuk be a bőr alá. A revitalizációs protokollnak megfelelően a második kezeléstől számítva 1 hónappal később esedékes a következő, majd három további NCTF® 135HA kezelés szükséges kéthetente.

A kezelési tervet az orvos állítja össze a bőr állapotát figyelembe véve, egyénre szabottan.

A kezelés ára

Mélyhidratálás

180 000 Ft*

*1 régió.

A kezelést végzi
Plasztikai és égés-sebész szakorvos
Ajánlott arcápolók gyógyszertáraink választékából