Skip to content Skip to footer

Plasztikai és égés-sebész szakorvos

Dr. Nagy Diána

Több mint tíz éve foglalkozom a plasztikai sebészettel. Már orvosi egyetemista koromban – amit a Semmelweis Egyetem Orvostudományi karán végeztem – magával ragadott a szakma esztétikai és helyreállító szemlélete.

Medikusként kezdtem el szakmaspecifikus klinikai munkám, több éves tudományos kutatómunka eredményeként a diplomamunkámat is e tudományterülethez kapcsolódóan írtam meg az autológ zsírtranszplantáció témakörében.

A hatéves szakorvosképzés idejére a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Plasztikai és Égés-sebészeti Osztályán helyezkedtem el.

A szakmai képzésem során számos kongresszus és konferencia mellett külföldi gyakorlatra is szert tettem Olaszországban, a nagyhírű Azienda Ospedaliera Universitaria Integrata di Verona-ban.

Jelenleg a Dél-budai Centrumkórház Szent Imre Egyetemi Oktatókórház Plasztikai Sebészeti Profilján dolgozom szakorvosként.

Hivatásom gyakorlása közben a betegközpontú hozzáállást tartom munkám alappillérének a szakma szabályainak precíz betartása, valamint a folyamatos fejlődés igénye mellett.

Contact Form