Skip to content Skip to footer

Esztétikai konzultáció

Esztétikai konzultáció

Számunkra kiemelt fontossággal bír, hogy pácienseink számára a lehető legtökéletesebb kezelést javasoljuk. Az esztétikai konzultáció során pontos állapotfelmérés után szakorvosunk hozzáértően tájékoztatja azon kezelésekről, melyek a közösen megállapított reális kezelési célnak megfelelnek.

A konzultáción pontos tájékoztatást kap a javasolt kezelés előnyeiről, kockázatairól, valamint a várható gyógyulási időszakról és az otthoni ápolással kapcsolatos tudnivalókról.

Ha még soha, vagy több mint 1 éve járt kezelőorvosánál, akkor a konzultáció mindenképpen szükséges, abban az esetben is, ha konkrét kérése van egy kezeléstípusra.

Esztétikai konzultáció
VISIA arcbőr-diagnosztika

A Medicover Aesthetica esztétikai konzultációja során bőrgyógyász és plasztikai sebész szakorvosunk elemzi a Páciens bőrét és tüneteit. A vizsgálatot Canfield VISIA technológiával végezzük, mely a legfejlettebb arcbőrdiagnosztikai képalkotó eljárás. A kapott adatokat és felvételeket elemezve alakítjuk ki a Páciens számára legoptimálisabb kezelési tervet. A felvételeket a Páciens adatlapján elmentve megőrizzük, így az igénybe vett kezelések eredményeit a kontrollvizsgálat új felvételeinek rögzítése után összehasonlíthatjuk. A felvételeket a kezelőorvos elemzi, és az eredmények alapján ismerteti a klinikánkon igénybe vehető személyre szabott eljárásokat.

A többpontos pozicionálórendszer a forgatható rögzítőmodul segítségével minden irányból fényképeket készít. Az elkészült fotókat esztétikai szakorvosunk elemzi, majd kezelési tervet készít. A pontos diagnózis személyre szabott, eredményes kezeléshez vezet.

VISIA képrögzítő és vizuális diagnosztikai rendszer

Az új, 7. generációs VISIA rendszer jelentősen jobb képi élményeket kínál az esztétikai és bőrápolási konzultáció során. Az újonnan tervezett fényképezőmodul akadálymentesen forog az arc körül, leegyszerűsítve a képalkotási folyamatot, miközben nagyobb kényelmet biztosít az ügyfélnek. A 3 irányból készült nagy felbontású, csillogásmentes felvételekhez polarizált fényt, a bőrfelületi porfirin kimutatásához UV-megvilágítást használ. A frissített szoftver gyorsabb felvételkészítést tesz lehetővé automatikus bőrtípus-besorolással, kifinomult arcbőrelemzéssel és további funkciókkal. A VISIA rendszert több száz felhasználó évtizedes tapasztalata, a technológiai kifinomultság és a magas műszaki színvonal (értékes optikai elemek, nagy felbontású kamera, egyedülálló szoftver) emeli a konkurens készülékek fölé. A VISIA fotói pixelmentes nagyíthatóságukkal és torzításmentes megjelenítésükkel tökéletes eredményt biztosítanak.

Könnyedén elkészített, kiváló minőségű, standardizált arcfotók

A VISIA többpontos pozícionálórendszere és az élőképes átfedés megkönnyíti a sorozatfelvételek dokumentálását az idő előrehaladtával. A forgatható fényképezőmodul könnyedén rögzíti a bal, jobb és frontális arcnézeteket, gyors egymásutánban készített, különböző megvilágítású képekkel.

IntelliFlash vakurendszert, keresztpolarizált fényt és UV-megvilágítást használ a felszíni és felszín alatti bőrállapot rögzítéséhez és méréséhez. Az UV-fotózás a legteljesebb adatállományt biztosítja a napfény károsodásának felméréséhez és elemzéséhez, beleértve az UV-fluoreszcens képalkotást is, mely a porfirin feltárására alkalmas. A Canfield RBX technológiája szétválasztja a vörös és a barna bőrkomponenseket, melyek együttesen előfordulva nehezen értékelhetők, ezáltal jobban láthatóvá teszi a pókanyajegyeket, a finom kapillárisokat, a pigmentfoltokat és a gyulladásos állapotokat.

VISIA ráncok
Ráncok
VISIA bőrfelszín egyenletlenség
Bőrfelszíni egyenetlenség
VISIA pórusok mérete
Pórusok mérete
VISIA hiperpigmentáció
Hiperpigmentáció
VISIA éreredetű elváltozások
Éreredetű elváltozások
VISIA porfirin térkép
Porfirin térkép

A bőr valódi életkora

Meghatározza a beteg bőrállapotát és az azon alapuló életkorát. Forradalmian új viszonyítási alapot biztosít a bőrápolási termékek és a kezelési lehetőségek kiválasztásához.

Százalékskála

A VISIA szabadalmaztatott összehasonlító módszere a mért értékeknek a normál értékekkel történő összehasonlítása, a világ legnagyobb bőrtani adatbázisa alapján. A páciens bőrét az azonos korú és bőrtípusú átlaghoz hasonlítja. Mérhetőek a foltok, ráncok, textúrák, pórusok, UV-foltok, pigmentált foltok, vörös területek és porfirinek.

Látványos összehasonlítások

Az eredmények egymás melletti összehasonlítását teszi lehetővé nézetek, funkciók vagy időpontok bármely kombinációjával, beleértve a grafikonokat és a numerikus adatokat. Nagyítás és panorámaképek egyidejű használata a tiszta és egyszerű összehasonlításhoz.

Lupé eszköz

A kiválasztott terület megcélzása nagyítóval: a nagyító mérete szűkíthető vagy növelhető. Egér segítségével vagy touch screen megérintésével közelítés is lehetséges.

3D nézet

A bőr felülete három dimenzióban ábrázolható bármely szögből, természetes bőrszínnel, színes domborzattal vagy szürkeárnyalatosan.

Öregedésszimuláció

Szimulálhatjuk az öregedési folyamatot, megmutatva a páciens bőrét 5-7 évvel idősebben vagy fiatalabban, megjelenítve a foltokat, a ráncokat vagy akár mindkettőt.

Fényképező mód

Ismételhető arcképdokumentáció a beteg állapotának rögzítéséhez, analízis elvégzése nélkül. Az elemzés később is elvégezhető, ha szükséges. A keresztpolarizált megvilágítás csillogásmentes képet garantál (jobb, mint a vakuval készült kézikamerás felvételek).

Bőrtípus-besorolás

Az ügyfelek bőrtípusának automatikus besorolása az egyszerűsített képfeldolgozáshoz és elemzéshez.