Skip to content Skip to footer

Rólunk mondták

Rólunk mondták

Amennyiben elégedett volt szolgáltatásunkkal, kérjük, ossza meg élményeit Google-felületünkön is:

Visszajelzését köszönjük!

★★★★★

József

2023. december

„A Medicover egyik első partnerei közé tartozunk. A sok-sok év jó tapasztalata bátorított, hogy esztétikai kezelést is igényeljek. A lézeres fül szőrtelenítést tavaly egy 4 alkalmas bérlettel próbáltam ki. Lényeges javulást lehetett elérni a hagyományos módszerekhez képest, ezért is választottam idén az ismétlést. Külön köszönöm Móninak, hogy a technikai nehézségek ellenére mindent megtett, hogy a bizalom a klinika iránt változatlan maradjon, az igért eredmények teljesüljenek. A kezeléseket körültekintően, bátran kommunikálva, jó hangulatban végezte.”
★★★★★

Ági

2023. november

„Testkezelésen jártam a Medicover Aestheticában, maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel. A kezelés hatékony volt, a hasam laposabb és feszesebb lett 6 alkalom után, jobban állnak rajtam a ruháim. Kedves, felkészült, asszisztensekkel találkoztam, kellemes légkörben, jó hangulatban teltek a kezelések. Köszönet érte!”
★★★★★

Márti

2023. október

„Ha profi esztétikai kezelésről van szó, akkor egyértelműen Plank Krisztinát ajánlom, mert a hihetetlen profizmus mellé, felejthetetlenül jó hangulat és pozitív energia társul, ahonnan a női lélek is regenerálódva és megszépülve lép ki. 💕
★★★★★

Judit

2023. szeptember

„Plank Krisztina embersége, szakértelme, hozzáállása, kedvessége példaértékű. Pontos, precíz munkáját nagyon-nagyon köszönöm.
★★★★★

Zita

2023. szeptember

„Lézeres szőrtelenítő kezelésre járok Plank Krisztához. Maximálisan elégett vagyok minden alkalommal. Remek környezetben mindig kedvesen, mosolygósan és alaposan végzi a munkáját. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki nem csak a nem kívánatos szőrszálaktól szeretne megszabadulni, de töltődni is szeretne pozitív energiával. 🙂
★★★★★

Eszter

2023. augusztus

„Mindenkinek ajánlom a helyet. Plank Krisztinához járok, aki maximális odafigyeléssel és profizmussal végzi a munkáját. Kedves és közvetlen személyisége mindig feldobja a napomat.
★★★★★

Balázs

2023. augusztus

„Hátamat kezelte Plank Krisztina.
Az eredmény kíváló, nagy odafigyeléssel végezte munkáját.
★★★★★

Dóra

2023. július

„Lézeres szőrtelenítésre járok Plank Krisztinához. Kedves, alapos és figyelmes a kezelés pedig látványos!
★★★★★

Gábor

2023. július

„Lézeres szőrtelenítésen voltam már sokadjára Plank Krisztinánál. Hihetetlen kedves és pozitív és minden alkalommal várom, hogy mehessek újra hozzá. Minden apró kis részletre figyel, többször rákérdez, hogy tuti jó, nem kellemetlen-e. A legjobb specialista lézeres szőrtelenítésben, nagyon ért hozzá.
Mindenkinek ajánlom, egy élmény vele a kezelés.
★★★★★

Attila

2023. július

„Lézeres szőrtelenítésre járok Plank Krisztinához. Teljesen elégedett vagyok, nagyon alaposan végzi a munkáját! Odafigyel, hogy mindent szakszerűen és körültekintően végezzen, a biztonsági intézkedésektől kezdve egészen az utókezelésig. És mindeközben, nagyon emberi és roppant szimpatikus személyiség is! Garantáltan addig fogok járni hozzá, amíg az összes szőrszálat ki nem irtjuk. 🙂
★★★★★

Éva

2023. május

„Két hete jártam Dr. Nagy Diánánál szem alatti karika feltöltésen. Panasz mentes vagyok, minden rendben. Az eredménnyel nagyon elégedett vagyok. 🙂

Nagyon szépen köszönöm a kedvességét! Jobb szakemberhez nem is fordulhattam volna. Lehet a későbbiekben még szükség lesz töltésre, viszont mindenképp Önhöz fogok fordulni.

★★★★★

Lívia

2023. május

„Teljesen elégedett vagyok a lézeres szőrtelenítő kezeléssel.
A megadott időpontban kerültem sorra, a kezelést végző Plank Krisztinától szakszerű tájékoztatást kaptam az eljárásról, ill. az otthoni utóápolásról. Alaposan és figyelmesen végzi el a kezelést, egyértelműen szakmailag képzett, plusz emberközpontú.”
★★★★★

Marianna

2023. május

„Plank Krisztinánál voltam lézeres szőrtelenítésen. Végtelenül kedves, profi szakember akinek a vendég az első. A kezelés során végig kommunikalt, figyelt minden apró részletre és hogy komfortosan érezzem magam minden tekintetben. Nagyon régen találkoztam ennyire szuper szakemberrel, csak ajánlani tudom!!”
★★★★★

Luca-Borbála

2023. április

„Lézeres szőrtelenítésen voltam Plank Krisztinél. Ő egy csoda. 5 csillag az 5-ből. Nagyon kedves, figyelmes, alapos volt, többször is tájékoztatott, fontos volt neki a kényelmem, a nyugalmam, mindemellett tökéletesen profi szakember. Egy kincs! A következő időpontjaim csakis hozzá fogom kérni majd, és alig várom, hogy leteljen ez a szükséges pár hét, és újra ilyen jó környezetben, ilyen szakszerű ellátásban részesüljek. Köszönöm, Kriszti, Örök hálám! :)”
★★★★★

Ágnes

2023. március

„Lézeres seprűvéna kezelésen voltam. Elképesztő a végeredmény, azonnali látványos javulás 😊 A doktornő és az asszisztense nagyon kedvesek voltak, minden félelmem elszállt. Fájdalommentes volt a kezelés. Nagyon köszönöm 😊 😘”
★★★★★

Anita

2023. január

„dr Nagy Diánánàl voltam hyaluronos ránckezelésen. Maximálisan elégedett vagyok már most is. A doktornő nemcsak szakmailag, emberileg is fantasztikus. Érthetőn, kedvesen felvilágosított mindenről, olyan nyugodt légkört teremtettek a kedves asszisztensével, hogy fél percen belül teljesen megnyugodtam, hogy jó kezekben vagyok 🥰 Biztos, hogy legközelebb is őt választom, mert nála jó kezekben van az, aki megőrizve a természetes adottságait szeretne picit frissebbnek tűnni. Nem tudok eléggé jót írni, maximálisan ajánlom őket mindenkinek!😊”
★★★★★

Csilla

2023. január

„A lányok nagyon kedvesek és a legfontosabb számomra, hogy nagyon alaposak. A városban a legjobbak tapasztalatból mondom a sok negatív kezelések után! 😊”
★★★★★

Eszter

2022. november

„Csak ajánlani tudom, szakszerűség, empátia, eredmények szempontjából is. 4 alkalmas bérletem volt, és még tervezek további kezeléseket.”
★★★★★

D.

2022. augusztus

„A legjobb lézeres kezelés a városban!!!! Móni elképesztően jó, Bianka fantasztikus! Egyenesen felülmúlják az elvárásokat! Mind a ketten nagyon precízek es kedvesek! Csak ajánlani tudom őket!”
★★★★★

Éva

2022. augusztus

„Csatlakozom az előttem írókhoz. A kezeléseket Móni végezte, kedves, közvetlen. A kezeléssel járó fájdalom elviselhető, az eredménnyel nagyon elégedett vagyok. A környezet szép, a helyszín könnyen megközelíthető, az időpontokat precízen tartják.”
★★★★★

Zsuzsanna

2022. július

„Maximálisan elégedett vagyok a kezeléssel! Minden kérdésemre választ kaptam a személyes tájékoztató alkalmával, a kezelést végző hölgy (Móni) emberileg és szakmailag sem lehetett volna jobb, az ígért eredményt kaptam. Ezúton is köszönöm!”
★★★★★

Ágnes

2022. június

„Gyönyörű környezet, pontosság, hatékony kezelések. Móni nem csak szakmailag, hanem emberileg is fantasztikus. A kezelések szuper hangulatban teltek :)”
★★★★★

Andrea

2022. június

„Nagyon szép, modern a környezet. A megbeszélt időpontban hívnak be és a tervezett időre véget is ér a kezelés. Móni egy csoda! Kedves, közvetlen, figyelmes, precíz, magasan képzett. Nagyon jó hangulatban telik a kezelés, elrepül az az egy óra. Amit ígérnek, mint eredmény, azt teljesíti is a kezelés.”
★★★★★

Jusztina

2022. május

„A kornyezet gyonyoru es modern. A kezeleseket (teljes lab lezeres szortelenitese) Dobrosi Bianka vegezte minden alkalommal. Amellett, hogy profi munkat vegzett, a kezelesek hangulata mindig szuper volt. Ismet hozza mennek ☺️”
★★★★★

Violetta

2022. május

„A lezeres szortelenitest vegzo lanyok nagyon kedvesek, Moni kozvetlensegevel es baratsagos szemelyisegevel teljesen eltereli a figyelmedet a kezelessel jaro enyhe kellemetlensegrol. Csak ajanlani tudom.”
★★★★★

Kata

2022. április

„A kezelő hölgy nagyon kedves és precíz volt.”
★★★★★

Timea

2022. április

„Nagyon kedves és képzett Móni, nagyon ajánlom mindenkinek.”
★★★★★

Zsanett

2022. április

„Elképesztő profi és gyönyörű hely! Mindenki kedves és közvetlen, nagyon jó élmény volt a kezelésem! Legközelebb is mindenképp őket választom 🥰”
★★★★★

Patricia

2022. március

„Gyakorlatilag a megbeszélt időpont előtt behivtak, a munkatárs, aki fogadott, maximálisan kompetens és nagyon kedves volt.”
★★★★★