Skip to content Skip to footer
Rólunk mondták
★★★★★

Eszter

2022. november

„Csak ajánlani tudom, szakszerűség, empátia, eredmények szempontjából is. 4 alkalmas bérletem volt, és még tervezek további kezeléseket.”
★★★★★

D.

2022. augusztus

„A legjobb lézeres kezelés a városban!!!! Móni elképesztően jó, Bianka fantasztikus! Egyenesen felülmúlják az elvárásokat! Mind a ketten nagyon precízek es kedvesek! Csak ajánlani tudom őket!”
★★★★★

Éva

2022. augusztus

„Csatlakozom az előttem írókhoz. A kezeléseket Móni végezte, kedves, közvetlen. A kezeléssel járó fájdalom elviselhető, az eredménnyel nagyon elégedett vagyok. A környezet szép, a helyszín könnyen megközelíthető, az időpontokat precízen tartják.”
★★★★★

Zsuzsanna

2022. július

„Maximálisan elégedett vagyok a kezeléssel! Minden kérdésemre választ kaptam a személyes tájékoztató alkalmával, a kezelést végző hölgy (Móni) emberileg és szakmailag sem lehetett volna jobb, az ígért eredményt kaptam. Ezúton is köszönöm!”
★★★★★

Ágnes

2022. június

„Gyönyörű környezet, pontosság, hatékony kezelések. Móni nem csak szakmailag, hanem emberileg is fantasztikus. A kezelések szuper hangulatban teltek :)”
★★★★★

Andrea

2022. június

„Nagyon szép, modern a környezet. A megbeszélt időpontban hívnak be és a tervezett időre véget is ér a kezelés. Móni egy csoda! Kedves, közvetlen, figyelmes, precíz, magasan képzett. Nagyon jó hangulatban telik a kezelés, elrepül az az egy óra. Amit ígérnek, mint eredmény, azt teljesíti is a kezelés.”
★★★★★

Jusztina

2022. május

„A kornyezet gyonyoru es modern. A kezeleseket (teljes lab lezeres szortelenitese) Dobrosi Bianka vegezte minden alkalommal. Amellett, hogy profi munkat vegzett, a kezelesek hangulata mindig szuper volt. Ismet hozza mennek ☺️”
★★★★★

Violetta

2022. május

„A lezeres szortelenitest vegzo lanyok nagyon kedvesek, Moni kozvetlensegevel es baratsagos szemelyisegevel teljesen eltereli a figyelmedet a kezelessel jaro enyhe kellemetlensegrol. Csak ajanlani tudom.”
★★★★★

Kata

2022. április

„A kezelő hölgy nagyon kedves és precíz volt.”
★★★★★

Timea

2022. április

„Nagyon kedves és képzett Móni, nagyon ajánlom mindenkinek.”
★★★★★

Zsanett

2022. április

„Elképesztő profi és gyönyörű hely! Mindenki kedves és közvetlen, nagyon jó élmény volt a kezelésem! Legközelebb is mindenképp őket választom 🥰”
★★★★★

Patricia

2022. március

„Gyakorlatilag a megbeszélt időpont előtt behivtak, a munkatárs, aki fogadott, maximálisan kompetens és nagyon kedves volt.”
★★★★★