Skip to content Skip to footer

Túlzott pigmentáció szén-dioxid (CO2) lézeres kezelése

30% kedvezmény egyes lézeres kezeléseinkre
30% kedvezmény egyes lézeres kezeléseinkre
Túlzott pigmentáció szén-dioxid (CO2) lézeres kezelése (arc, kézfej, dekoltázs, nyak, hát)

Sokunkat zavarnak a bőrünkön megjelenő kisebb-nagyobb kiterjedésű, világos vagy sötét színű felületi elváltozások. Szerencsére ma már olyan esztétikai kezelések állnak rendelkezésünkre, melyek segítségével fájdalommentesen szabadulhatunk meg a nem kívánt pigmentfoltoktól. A hatékony szén-dioxid lézeres pigmentfolt-eltávolítás anélkül tünteti el a bőrfelületi pigmentációt, hogy heget vagy maradandó pigmenthiányt okozna. Látogasson el hozzánk a Medicover Aesthetica Klinikára, és mondjon búcsút a pigmentfoltoknak!

A CO2 lézerrel végzett pigmentfolt-eltávolítás előnyei:

  • a kezelés teljes mértékben fájdalommentes
  • a lézer rendkívül pontosan irányítható, így az eljárás biztonságos
  • a bőr a kezelést követően gyorsan regenerálódik
Kinek ajánlott a kezelés?

A szén-dioxid lézeres pigmentfolt-eltávolítás segítségével a szeplőtől kezdve az időskori pigmentfoltokon át egészen a májfoltokig mindennemű bőrfelületi pigmentációt képesek vagyunk hatékonyan eltávolítani.

Milyen panaszok esetén vehető igénybe a kezelés?
  • szeplő
  • májfolt
  • túlzott napozás után visszamaradt pigmentfoltok
Kezelhető felületek

Arc, kézfej, dekoltázs, nyak, hát.

A kezelés előkészítése

A kezelést megelőző 14 nappal javasolt a közvetlen napfény kerülése, illetve a fényvédő intenzív használata. Az első alkalom előtt a konzultáción Visia készülékkel diagnosztikus fotót készítünk, és meghatározzuk a Páciens kezelésre való alkalmasságát, valamint a várható kezelési mennyiséget.

A kezelés menete

A pigmentált elváltozások epidermális, dermális és vegyes osztályba sorolhatóak attól függően, hogy a pigment a bőrben hol helyezkedik el. A DEKA speciális rendszereket dolgozott ki különböző hullámhosszúságokra és impulzus-időtartamokra, amelyeket az adott elváltozásnak megfelelően lehet használni: a pigmentált területeken lévő melanint szelektíven tudjuk vele célozni és elpusztítani. Vegyes elváltozások esetén ajánlatos először az epidermális komponenst kezelni, majd miután ezt enyhítettük, a lézerrel mélyebben behatolhatunk a dermális komponensbe.

Munkaképesség, otthoni ápolás

A kezelés a napi életvitelt nem befolyásolja, de 14 napig javasolt a napfény kerülése, illetve a fényvédő intenzív használata. Az eljárás után enyhe bőrpír jelentkezik, a kezelt terület pedig átmenetileg sötétebbé válik, majd a bőrfelszín egy-két héten belül észrevétlenül lehámlik.

túlzott pigmentáció
CO2 lézerrel minden típusú bőrfelületi pigmentáció hatékonyan eltávolítható
Kezelések száma

A kívánt hatás eléréséhez szükséges egy ismétlő eljárás 3-4 hét elteltével. Az eredmény függvényében javasoljuk a további kezelést.

A kezelés ára

AKCIÓ!

A kezelést végzi

A kezelést bőrgyógyászszakorvosunk végzi.

Ajánlott arcápolók gyógyszertáraink választékából