Skip to content Skip to footer

Rólunk

Rólunk

A Medicover cégcsoport Közép-Kelet-Európa vezető magán- és egészségügyi szolgáltatója. 1998 óta vagyunk jelen a magyar magánegészségügyi piacon, és jelenleg több mint 400 000 ügyfél veszi igénybe az országos szinten elérhető, magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásainkat.

Klinikáinkon országszerte 40 szakágban kínálunk magas szintű szakorvosi ellátást, legyen szó a panaszok komplex kivizsgálásáról, általános egészségi állapotfelmérésről, labor-, illetve diagnosztikai vizsgálatokról, műtétekről, fekvőbeteg-ellátásról, szűrésről vagy tanácsadásról.

Elismerések, díjak
 • Superbrands díj: 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2018, 2019
 • Business Superbrands díj: 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2019, 2020
 • Best of Budapest díj: 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2014, 2018, 2019
 • Innomax különdíj: 2009
 • Év honlapja fődíj: 2006

A Medicover 2003-ban létrehozta Egészségbiztosítóját, így magán egészségügyi szolgáltatóként és egészségbiztosítóként is Ügyfeleink rendelkezésére állunk, 2021-ben pedig két gyógyszertárunkat is megnyitottuk (Medicover Kórház Gyógyszertár és Medicover Eiffel Gyógyszertár).

SZOLGÁLTATÓHELYEINK

Az egészségügyi szolgáltatásainkat vállalati biztosításon keresztül és eseti alapon történő fizetéssel egyaránt igénybe tudja venni.

A Medicover szolgáltatásait Budapesten a legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel felszerelt  Eiffel és  Alkotás Point Klinikáin, valamint a Vision Towers-ben található Medicover Kórházban és Klinikán,  továbbá két Fejlett Diagnosztika Központ jában nyújtja.

Vidéken GyőrbenDebrecenbenMiskolconPécsenPakson,  Szegeden,  Székesfehérváron, Tatabányán és Veszprémben saját klinikáinkon, illetve országszerte több száz rendelőben várjuk kedves Ügyfeleinket.

Társaságunk közel 500 fős magasan képzett szakorvos csapata és a velük dolgozó egészségügyi személyzet évente több százezer vizsgálatot végez.

medicover esztétikai klinika

A Medicover több mint két évtizedes hazai tapasztalatával és nemzetközi hátterével, exkluzív környezetben megnyitottuk Esztétikai Klinikánkat a Medicover Eiffel Klinikán. Tapasztalt szakembereink széleskörű esztétikai kezeléseket és szolgáltatásokat nyújtanak Ügyfeleink részére.

Orvosesztétikai kezeléseink közé tartoznak a volumenpótló, mélyhidratáló kezelések, úgymint a hialuronsavas ajakfeltöltés, a mélyhidratálás vagy a hialuronsavas volumenpótlás, arcszobrászat. Emellett speciális készítménnyel történő ránckezelés és izzadásgátlás, valamint finomszálas kontúrterápia is megtalálható kezeléseink között.

Lézeres kezeléseink megoldást nyújtanak a pigmentációs és éreredetű rendellenességek, valamint más bőrgyógyászati problémák kezelésére. Lézeres esztétikai szolgáltatásaink között megtalálhatóak továbbá a lézeres fiatalító kezelések, a CoolPeel hámlasztás, illetve a lézeres szőrtelenítés és hegkezelés, melyeket a DEKA SmartXide CO2 és Cynosure Elite iQ lézerrel végzünk.

Amennyiben korszerű és megbízható esztétikai kezelést kíván igénybe venni elérhető áron, magasan képzett, több nyelven beszélő szakemberek által, a legmodernebb orvosi eszközökkel felszerelt, exkluzív környezetben, érdeklődjön, illetve foglaljon időpontot a Medicover Aesthetica telefonos ügyfélszolgálatán.

esztétika logó
Miért a Medicover Aesthetica?
 • Magas színvonalú esztétikai kezelések megbízható orvosi háttérrel
 • Teljes szépészeti kezelésválaszték a világ vezető lézergyártóinak készülékeivel
 • Bőrgyógyászati elváltozások lézeres kezelése bőrgyógyász szakorvos által
 • Konzultációs lehetőség több terület szakorvosával az optimális eredmény érdekében
 • Feltöltéses kezelések plasztikai sebész szakorvos által a lehető legjobb hatóanyagokkal
 • Személyre szabott bőrápolási javaslat patikánk professzionális dermokozmetikumaival