Skip to content Skip to footer
Feltöltőanyag akció
Feltöltőanyag akció
Volumenpótló, mélyhidratáló kezelések

A korral a bőrt feszesen tartó és az azt kitöltő kollagénhálózat, valamint az alatta elhelyezkedő zsírpárnák térfogata folyamatosan csökken. A volumenpótlásra használt feltöltő anyagokkal, azokat mélyen beadva ezen egyenetlenségeket szüntetjük meg, és a ráncok is simulnak. A másodlagos, reaktív kollagéntermelés fokozódása miatt az eredmény rendkívül tartós, a bőr szerkezete hosszú távon is javul.

A volumenpótlás alkalmazási területei:

  • könnycsatorna környéke (karikás, beesett szem)
  • arccsont (járomcsont) kiemelése
  • arcközép és halántéktáj (temporális régió) volumenhiányának pótlása
  • állkapocs formázása
  • beugró áll kiemelése
  • orr formázása
Kezeléseink

Hialuronsavas ajakfeltöltés és ajakfiatalítás

A Medicover Aesthetica hialuronsavas ajakfeltöltő és ajakfiatalító kezelésével növelhető az ajkak felülete, kiemelhető a szájkontúr, valamint mérsékelhetőek a száj körüli apró barázdák.

Mélyhidratálás

A kezelés alapját a Redensity 1 és az RHA 1 alkotja. Több, mint 50 összetevőből állnak, melyek hozzájárulnak a bőr egészségéhez. Többek között számos vitamint, hialuronsavat, koenzimeket és antioxidánsokat tartalmaznak. Ez a koktél belülről, a sejtek szintjén juttatja a tápanyagokat a bőrbe, hogy fiatalon tartsa a sejteket, így egészséges működésre bírva a bőrt. A kezelés következtében a finom ráncok kisimulnak és a bőr minősége láthatóan javul.

Volumenpótló, mélyhidratáló kezelések (összefoglaló)

Hialuronsavas volumenpótlás, arcszobrászat

A Medicover Aesthetica BioNutriLift hialuronsavas volumenpótló kezelése egy egyedülálló, kizárólag orvos által végezhető, természetes hatást eredményező rejuvenáló kezelés. Kiemelkedő hatékonysága abban rejlik, hogy egyszerre hat a bőr minőségére és szerkezetére nemcsak rövid, hanem hosszú távon is.

Ajánlott arcápolók gyógyszertáraink választékából