Skip to content Skip to footer
lézeres kezelések kedvezmények_asztali
lézeres kezelések kedvezmények
lézeres esztétikai kezelések

Legyen szó lézeres bőrfiatalításról, szőrtelenítésről, körömgombáról, pigmentációs rendellenességek vagy hegesedés kezeléséről, a Medicover Aesthetica széleskörű lézeres kezeléseket biztosít szépülni és fiatalodni vágyó Ügyfeleinknek.

Változatos lézeres bőrfiatalító kezeléseinknek köszönhetően a bőr megújul, visszanyerve régi üdeségét és feszességét: természetes hatású fiatalodás műtéti beavatkozás és az arc vonásainak megváltoztatása nélkül.

Látogasson el a Medicover Aesthetica Klinikára, és találjon rá az Ön problémájának leginkább megfelelő kezelésre, magasan képzett szakemberek által, exkluzív környezetben.

kezeléstípusok

Lézeres szőrtelenítés – most akár 50% kedvezmény!

A szőrtelenítés a Cynosure Lasers lézergyártó cég Elite iQ típusú lézerével történik, melynek fénye a szőrtüszőben fejti ki hatását: a szőrszál pigmenttartalma által elnyelt lézerfény hővé alakul, mely károsítja a szőrnövekedésben kulcsfontosságú mátrixsejteket.

Bőrfiatalító kezelés CO2 lézerrel – most 40% kedvezmény!

A hagyományos szén-dioxid lézerek hatékonyságát a frakcionált lézerkibocsátással ötvöző, DEKA SmartXide Punto CO2 lézerrel végzett, minimális sérüléssel járó bőrfiatalító DOT terápia erőteljes eredményeket hoz az általában megszokott, erős mellékhatások nélkül.

Bőrfiatalító kezelés iQ lézerrel – most 40% kedvezmény!

Sérüléssel nem járó, non-ablatív kezelések közé tartozó Cynosure Elite iQ Nd:YAG lézeres bőrfeszesítő illetve bőrfiatalító kezelés.

lézeres szőrtelenítés lábon

CoolPeel lézeres bőrfiatalítás – most 40% kedvezmény!

A speciális DEKA SmartXide Punto CO2 lézerrel végzett CoolPeel lézeres hámlasztás egészséges megjelenést és fiatalságot kölcsönöz a bőrnek.

Pigmentációs rendellenességek kezelése CO2 lézerrel – most 40% kedvezmény!

A különféle pigmentált elváltozások hatékony kezelésére a DEKA speciális rendszereket dolgozott ki különböző hullámhosszúságokra és impulzus-időtartamokra, amelyeket az adott elváltozásnak megfelelően lehet használni: a pigmentált területeken lévő melanint szelektíven tudjuk vele célozni és elpusztítani. 

Pigmentációs rendellenességek kezelése iQ lézerrel – most 40% kedvezmény!

Az eljárást Alexandrit lézer 0,5 msec rövid pulzussal végezzük. A kezelés során egy ceruzaszerű kezelőfejjel foltszerű rövid fényimpulzusokat juttatunk a bőrre, kizárólag az elváltozást kezelve.

Éreredetű rendellenességek – most 40% kedvezmény!

A kezelést Cynosure Nd:YAG (neodímiumadalékos ittrium-alumínium-gránát) lézerrel végezzük. A kezelés során egy ceruzajellegű kezelőfejjel rövid, foltszerű fényimpulzusokat juttatunk a bőrre, ezután a szomszédos bőrterületeket kezeljük.

körömgomba lézeres kezelése

Körömgomba lézeres kezelése

Klinikánkon a körömgomba kezelése CYNOSURE ELITE iQ Nd:YAG lézerrel történik: a lézer rövid, foltszerű fényimpulzusokat juttat a körömlemezekre, ezáltal a lézer fénye hirtelen felmelegíti a körömágyat és a körömlemezt, elpusztítva a kifejlett gombát és a spórákat. 

Lézeres hegkezelés – most 40% kedvezmény!

A folyamatok mélységének szabályozásával a DEKA SmartXide Punto CO2 lézerforrás segít csökkenteni a látható sorvadást, kiegyenlíti a hegek széleit, serkenti az új kollagén termelődését, nemcsak a hegek területén, hanem a teljes kezelt bőrfelszínen. A nem ablatív CYNOSURE ELITE iQ Nd:YAG lézerforrással kiegészítve változatos kezelési lehetőségeket kínál.

Bőrgyógyászati problémák lézeres kezelése

A lézersebészet a bőrgyógyászat hatékony és nélkülözhetetlen eszközévé vált. A precíz és finom abláció elvégzésének lehetősége kiszélesíti az ablatív lézerek alkalmazási körét a bőrgyógyászatban: faggyúadenómák, seborrhoeás és aktinikus keratózisok, aktinikus cheilitis, hegek (aknés, műtéti, traumás, bárányhimlőből), akut condylomák, chondrodermatitis nodularis, dermatofibrómák, függő fibromák, telangiectasic granulomák, apokrif cisztómák, leukoplakia, arc milia, bőr neurofibrómák, epidermális és faggyú nevi, otophyma, szájüreg papillómái (sygelioepichoma, rhinoepichoma, rhinoepichoma), szemölcsök, xantelazmák.

Általános tudnivalók lézeres kezelések előtt és után

Lézeres kezelés előtt:

 • diagnosztikai fotó készítése
 • a kezelendő területet lehetőleg előzőleg 2 héttel ne érje napfény
 • a kezelés típusa szerint 1 héttel előbb megelőzés céljából aciklovir tartalmú tabletta szedése
 • a közlekedésben való részvétel képességének felmérése a kezelés után, az intézményből való távozás miatt (is)
 • tájékozódás közösségbe kerülésről, a megjelenés minőségéről
 • tájékoztatás az otthoni utókezelésről, (patikai beszerzés szükségessége) fedősmink használatáról
 • kontrollidőpont rögzítése

Lézeres kezelések után:

 • az orvosi utasítások értelmezése
 • utóápolás
 • fokozott fényvédelem: a kezelés után 1 hónapig min 50SPF, majd az eredmények fenntartása érdekében 30SPF használata
 • aciklovirtartalmú tabletta szedése az orvos által meghatározott ideig
 • megjelenés az előre egyeztetett kontrollvizsgálaton, diagnosztikai fotó készítése
Ajánlott arcápolók gyógyszertáraink választékából