Skip to content Skip to footer

Lézeres kezelések

30% kedvezmény egyes lézeres kezeléseinkre
30% kedvezmény egyes lézeres kezeléseinkre
lézeres esztétikai kezelések

Legyen szó lézeres bőrfiatalításról, szőrtelenítésről, pigmentációs rendellenességek vagy hegesedés kezeléséről, a Medicover Aesthetica széleskörű lézeres kezeléseket biztosít szépülni és fiatalodni vágyó Ügyfeleinknek.

Változatos lézeres bőrfiatalító kezeléseinknek köszönhetően a bőr megújul, visszanyerve régi üdeségét és feszességét: természetes hatású fiatalodás műtéti beavatkozás és az arc vonásainak megváltoztatása nélkül.

Látogasson el a Medicover Aesthetica Klinikára, és találjon rá az Ön problémájának leginkább megfelelő kezelésre, magasan képzett szakemberek által, exkluzív környezetben.

VISIA arcbőr-diagnosztika

Lézeres és orvosesztétikai kezeléseink előtt bőrgyógyász és plasztikai sebész szakorvosunk elemzi a Páciens bőrét és tüneteit. A képalkotó vizsgálat eredménye szerint végzi el a kezelést. A vizsgálatot Canfield VISIA technológiával végezzük, mely a legfejlettebb arcbőrdiagnosztikai képalkotó eljárás. A kapott adatokat és felvételeket elemezve alakítjuk ki a Páciens számára legoptimálisabb kezelési tervet. A felvételeket a Páciens adatlapján elmentve megőrizzük, így az igénybe vett kezelések eredményeit a kontrollvizsgálat új felvételeinek rögzítése után összehasonlíthatjuk. A felvételeket a kezelőorvos elemzi, és az eredmények alapján ismerteti a klinikánkon igénybe vehető személyre szabott eljárásokat.

A többpontos pozicionálórendszer a forgatható rögzítőmodul segítségével minden irányból fényképeket készít. Az elkészült fotókat esztétikai szakorvosunk elemzi, majd kezelési tervet készít. A pontos diagnózis személyre szabott, eredményes kezeléshez vezet.

VISIA képrögzítő és vizuális diagnosztikai rendszer

Az új, 7. generációs VISIA rendszer jelentősen jobb képi élményeket kínál az esztétikai és bőrápolási konzultáció során. Az újonnan tervezett fényképezőmodul akadálymentesen forog az arc körül, leegyszerűsítve a képalkotási folyamatot, miközben nagyobb kényelmet biztosít az ügyfélnek. A 3 irányból készült nagy felbontású, csillogásmentes felvételekhez polarizált fényt, a bőrfelületi porfirin kimutatásához UV-megvilágítást használ. A frissített szoftver gyorsabb felvételkészítést tesz lehetővé automatikus bőrtípus-besorolással, kifinomult arcbőrelemzéssel és további funkciókkal. A VISIA rendszert több száz felhasználó évtizedes tapasztalata, a technológiai kifinomultság és a magas műszaki színvonal (értékes optikai elemek, nagy felbontású kamera, egyedülálló szoftver) emeli a konkurens készülékek fölé. A VISIA fotói pixelmentes nagyíthatóságukkal és torzításmentes megjelenítésükkel tökéletes eredményt biztosítanak.

Könnyedén elkészített, kiváló minőségű, standardizált arcfotók

A VISIA többpontos pozícionálórendszere és az élőképes átfedés megkönnyíti a sorozatfelvételek dokumentálását az idő előrehaladtával. A forgatható fényképezőmodul könnyedén rögzíti a bal, jobb és frontális arcnézeteket, gyors egymásutánban készített, különböző megvilágítású képekkel.

IntelliFlash vakurendszert, keresztpolarizált fényt és UV-megvilágítást használ a felszíni és felszín alatti bőrállapot rögzítéséhez és méréséhez. Az UV-fotózás a legteljesebb adatállományt biztosítja a napfény károsodásának felméréséhez és elemzéséhez, beleértve az UV-fluoreszcens képalkotást is, mely a porfirin feltárására alkalmas. A Canfield RBX technológiája szétválasztja a vörös és a barna bőrkomponenseket, melyek együttesen előfordulva nehezen értékelhetők, ezáltal jobban láthatóvá teszi a pókanyajegyeket, a finom kapillárisokat, a pigmentfoltokat és a gyulladásos állapotokat.

VISIA ráncok
Ráncok
VISIA bőrfelszín egyenletlenség
Bőrfelszíni egyenetlenség
VISIA pórusok mérete
Pórusok mérete
VISIA hiperpigmentáció
Hiperpigmentáció
VISIA éreredetű elváltozások
Éreredetű elváltozások
VISIA porfirin térkép
Porfirin térkép

A bőr valódi életkora

Meghatározza a beteg bőrállapotát és az azon alapuló életkorát. Forradalmian új viszonyítási alapot biztosít a bőrápolási termékek és a kezelési lehetőségek kiválasztásához.

Százalékskála

A VISIA szabadalmaztatott összehasonlító módszere a mért értékeknek a normál értékekkel történő összehasonlítása, a világ legnagyobb bőrtani adatbázisa alapján. A páciens bőrét az azonos korú és bőrtípusú átlaghoz hasonlítja. Mérhetőek a foltok, ráncok, textúrák, pórusok, UV-foltok, pigmentált foltok, vörös területek és porfirinek.

Látványos összehasonlítások

Az eredmények egymás melletti összehasonlítását teszi lehetővé nézetek, funkciók vagy időpontok bármely kombinációjával, beleértve a grafikonokat és a numerikus adatokat. Nagyítás és panorámaképek egyidejű használata a tiszta és egyszerű összehasonlításhoz.

Lupé eszköz

A kiválasztott terület megcélzása nagyítóval: a nagyító mérete szűkíthető vagy növelhető. Egér segítségével vagy touch screen megérintésével közelítés is lehetséges.

3D nézet

A bőr felülete három dimenzióban ábrázolható bármely szögből, természetes bőrszínnel, színes domborzattal vagy szürkeárnyalatosan.

Öregedésszimuláció

Szimulálhatjuk az öregedési folyamatot, megmutatva a páciens bőrét 5-7 évvel idősebben vagy fiatalabban, megjelenítve a foltokat, a ráncokat vagy akár mindkettőt.

Fényképező mód

Ismételhető arcképdokumentáció a beteg állapotának rögzítéséhez, analízis elvégzése nélkül. Az elemzés később is elvégezhető, ha szükséges. A keresztpolarizált megvilágítás csillogásmentes képet garantál (jobb, mint a vakuval készült kézikamerás felvételek).

Bőrtípus-besorolás

Az ügyfelek bőrtípusának automatikus besorolása az egyszerűsített képfeldolgozáshoz és elemzéshez.

kezeléstípusok

Lézeres szőrtelenítés

A Clearlight™ LD808 Dióda Lézer 808nm-es hullámhosszú lézersugarat alkalmaz, amely ideális a hatékony és eredményes tartós szőrtelenítő kezelésekhez.

Bőrfiatalító kezelés CO2 lézerrel

A hagyományos szén-dioxid lézerek hatékonyságát a frakcionált lézerkibocsátással ötvöző, DEKA SmartXide Punto CO2 lézerrel végzett, minimális sérüléssel járó bőrfiatalító DOT terápia erőteljes eredményeket hoz az általában megszokott, erős mellékhatások nélkül.

Lézeres szőrtelenítés

Esztétikai klinikánkon többfajta egyedülálló lézeres technológia alkalmazásával garantáljuk a valóban tartós szőrtelenítést:

 • nagy teljesítményű, ugyanakkor biztonságos
 • minimálisra csökkentett, vagy akár fájdalommentes eljárás
 • valóban tartós megoldás
 • innovatív és hatékony technológia
 • minimális eredménytelenségi ráta
 • sokoldalú szőrtelenítés

Lézeres szőrtelenítés

A szőrtelenítés a Cynosure Lasers lézergyártó cég Elite iQ típusú lézerével történik, melynek fénye a szőrtüszőben fejti ki hatását: a szőrszál pigmenttartalma által elnyelt lézerfény hővé alakul, mely károsítja a szőrnövekedésben kulcsfontosságú mátrixsejteket.

lézeres szőrtelenítés lábon

Bőrfiatalító kezelés iQ lézerrel

Sérüléssel nem járó, non-ablatív kezelések közé tartozó Cynosure Elite iQ Nd:YAG lézeres bőrfeszesítő illetve bőrfiatalító kezelés.

CoolPeel lézeres bőrfiatalítás

A speciális DEKA SmartXide Punto CO2 lézerrel végzett CoolPeel lézeres hámlasztás egészséges megjelenést és fiatalságot kölcsönöz a bőrnek.

Pigmentációs rendellenességek kezelése CO2 lézerrel

A különféle pigmentált elváltozások hatékony kezelésére a DEKA speciális rendszereket dolgozott ki különböző hullámhosszúságokra és impulzus-időtartamokra, amelyeket az adott elváltozásnak megfelelően lehet használni: a pigmentált területeken lévő melanint szelektíven tudjuk vele célozni és elpusztítani.

Pigmentációs rendellenességek kezelése iQ lézerrel

Az eljárást Alexandrit lézer 0,5 msec rövid pulzussal végezzük. A kezelés során egy ceruzaszerű kezelőfejjel foltszerű rövid fényimpulzusokat juttatunk a bőrre, kizárólag az elváltozást kezelve.

Éreredetű rendellenességek lézeres kezelése

A kezelést Cynosure Nd:YAG lézerrel végezzük. A kezelés során egy ceruzajellegű kezelőfejjel rövid, foltszerű fényimpulzusokat juttatunk a bőrre, ezután a szomszédos bőrterületeket kezeljük.

Lézeres aknéhegkezelés

A folyamatok mélységének szabályozásával a DEKA SmartXide Punto CO2 lézerforrás segít csökkenteni a látható sorvadást, kiegyenlíti a hegek széleit, serkenti az új kollagén termelődését, nemcsak a hegek területén, hanem a teljes kezelt bőrfelszínen. A nem ablatív CYNOSURE ELITE iQ Nd:YAG lézerforrással kiegészítve változatos kezelési lehetőségeket kínál.

Körömgomba lézeres kezelése

Klinikánkon a körömgomba kezelése CYNOSURE ELITE iQ Nd:YAG lézerrel történik: a lézer rövid, foltszerű fényimpulzusokat juttat a körömlemezekre, ezáltal a lézer fénye hirtelen felmelegíti a körömágyat és a körömlemezt, elpusztítva a kifejlett gombát és a spórákat.

körömgomba lézeres kezelése

Bőrgyógyászati problémák lézeres kezelése

A lézersebészet a bőrgyógyászat hatékony és nélkülözhetetlen eszközévé vált. A precíz és finom abláció elvégzésének lehetősége kiszélesíti az ablatív lézerek alkalmazási körét a bőrgyógyászatban: faggyúadenómák, seborrhoeás és aktinikus keratózisok, aktinikus cheilitis, hegek (aknés, műtéti, traumás, bárányhimlőből), akut condylomák, chondrodermatitis nodularis, dermatofibrómák, függő fibromák, telangiectasic granulomák, apokrif cisztómák, leukoplakia, arc milia, bőr neurofibrómák, epidermális és faggyú nevi, otophyma, szájüreg papillómái (sygelioepichoma, rhinoepichoma, rhinoepichoma), szemölcsök, xantelazmák.

Általános tudnivalók lézeres kezelések előtt és után

Lézeres kezelés előtt:

 • diagnosztikai fotó készítése
 • a kezelendő területet lehetőleg előzőleg 2 héttel ne érje napfény
 • a kezelés típusa szerint 1 héttel előbb megelőzés céljából aciklovir tartalmú tabletta szedése
 • a közlekedésben való részvétel képességének felmérése a kezelés után, az intézményből való távozás miatt (is)
 • tájékozódás közösségbe kerülésről, a megjelenés minőségéről
 • tájékoztatás az otthoni utókezelésről, (patikai beszerzés szükségessége) fedősmink használatáról
 • kontrollidőpont rögzítése

Lézeres kezelések után:

 • az orvosi utasítások értelmezése
 • utóápolás
 • fokozott fényvédelem: a kezelés után 1 hónapig min 50SPF, majd az eredmények fenntartása érdekében 30SPF használata
 • aciklovirtartalmú tabletta szedése az orvos által meghatározott ideig
 • megjelenés az előre egyeztetett kontrollvizsgálaton, diagnosztikai fotó készítése
Ajánlott arcápolók gyógyszertáraink választékából