Skip to content Skip to footer

Lézeres bőrfiatalítás

30% kedvezmény egyes lézeres kezeléseinkre
30% kedvezmény egyes lézeres kezeléseinkre
Lézeres bőrfiatalítás

Az idő és a mindennapok sajnos mindannyiunk arcán nyomot hagynak. A bőr veszít a rugalmasságából és feszességéből, megjelennek a finom ráncok, melyeket később egyre mélyebbek követnek. A Medicover Aesthetica lézeres bőrfiatalító kezeléseivel halványíthatóak vagy akár el is tüntethetőek az arc, a nyak, valamint a dekoltázs területén megjelenő ráncok, feszesíthető a megereszkedett bőr. Lézeres kezeléseinkkel a napsugárzás és a szolárium okozta elszíneződések, továbbá a pigmentfoltok, bőrhibák és hegek is korrigálhatóak.

Különféle lézeres kezeléseink segítségével a bőr megújul, visszanyerve régi üdeségét és feszességét. Szakembereinknek köszönhetően természetes hatás érhető el műtéti beavatkozás, illetve az arc vonásainak megváltoztatása nélkül.

A kortalan szépség megőrzéséért válassza a Medicover Aesthetica lézeres bőrfiatalító kezeléseit, hogy bátran nézhessen tükörbe az évek múlásával is!

Lézeres fiatalító kezeléseink

Fiatalító kezelés CO2 lézerrel

A hagyományos szén-dioxid lézerek hatékonyságát a frakcionált lézerkibocsátással ötvöző, DEKA SmartXide Punto CO2 lézerrel végzett, minimális sérüléssel járó bőrfiatalító DOT terápia erőteljes eredményeket hoz az általában megszokott, erős mellékhatások nélkül.

Fiatalító kezelés iQ lézerrel

Sérüléssel nem járó, non-ablatív kezelések közé tartozó Cynosure Elite iQ Nd:YAG lézeres bőrfeszesítő illetve bőrfiatalító kezelés.

CoolPeel lézeres bőrfiatalítás

A speciális DEKA SmartXide Punto CO2 lézerrel végzett CoolPeel lézeres hámlasztás egészséges megjelenést és fiatalságot kölcsönöz a bőrnek.

lézeres bőrfiatalítás
A bőrfiatalítás típusai

A bőrfiatalítás két fajtáját különböztetjük meg: a sérüléssel nem járó (non ablatív) és minimális sérüléssel járó (minimál ablatív) bőrfiatalító kezeléseket.

Mind a nem ablatív, mind a minimálisan ablatív fotorejuvenáció célja a bőr kollagénállományának feszesítése, hogy már az első kezelés után látható kozmetikai eredményt érjen el. A nem ablatív fotorejuvenáció jótékony, nem invazív megoldás a bőr megjelenésének, színének és textúrájának javítására, anélkül, hogy hosszú műtét utáni felépülési idő lenne, és nem gátolná a mindennapi tevékenységeket.

A nem ablatív fotorejuvenáció Nd: YAG, Nd: YAP, Q-kapcsolt Nd: YAG, valamint a dióda lézer lézert alkalmaz, amelyek mélyen behatolnak a bőrbe anélkül, hogy annak egy részét elpárologtatnák.

A minimálisan ablatív fotorejuvenáció magában foglalja az Er: YAG lézerforrást, amely nagyon felületes, hatást biztosít az epidermális hibák megszüntetése érdekében.

Általános tudnivalók lézeres kezelések előtt és után

Lézeres kezelések előtt:

 • diagnosztikai fotó készítése
 • a kezelendő területet lehetőleg előzőleg 2 héttel ne érje napfény
 • a kezelés típusa szerint 1 héttel előbb megelőzés céljából aciklovir tartalmú tabletta szedése
 • a közlekedésben való részvétel képességének felmérése a kezelés után, az intézményből való távozás miatt (is)
 • tájékozódás közösségbe kerülésről, a megjelenés minőségéről
 • tájékoztatás az otthoni utókezelésről, (patikai beszerzés szükségessége) fedősmink használatáról
 • kontrollidőpont rögzítése

Lézeres kezelések után:

 • az orvosi utasítások értelmezése
 • utóápolás
 • fokozott fényvédelem: a kezelés után 1 hónapig min 50SPF, majd az eredmények fenntartása érdekében 30SPF használata
 • aciklovirtartalmú tabletta szedése az orvos által meghatározott ideig
 • megjelenés az előre egyeztettet kontrollvizsgálaton, diagnosztikai fotó készítése
Ajánlott arcápolók gyógyszertáraink választékából