Skip to content Skip to footer

Bőrfiatalító kezelés DEKA SmartXide Punto CO2 lézerrel

30% kedvezmény egyes lézeres kezeléseinkre
30% kedvezmény egyes lézeres kezeléseinkre
Bőrfiatalító kezelés DEKA SmartXide Punto CO2 lézerrel (arc, szemkörnyék, nyak és dekoltázs)

Ismerje meg a DEKA SmartXide Punto CO2 lézerrel végzett, minimális sérüléssel járó bőrfiatalító kezelést: a hagyományos szén-dioxid lézerek hatékonyságát a frakcionált lézerkibocsátással ötvöző DOT terápia erőteljes eredményeket hoz az általában megszokott, erős mellékhatások nélkül. A kezelt területek közötti egészséges szöveti területek biztosítják a szövetek gyors helyreállítását, valamint a kezelés utáni bőrpír drasztikus csökkenését. Próbálja ki a Medicover Aesthetica DEKA SmartXide Punto CO2 lézeres fiatalító kezelését, és nyerje vissza régi önmagát!

Kinek ajánlott a kezelés?

A CO2 lézeres bőrfiatalító kezelés azok számára javasolt, akiknek a napfény vagy a szoláriumozás miatt igénybe vett a bőre, felülete pigmentfoltokkal, szoláris lentigókkal, finom, felületes ráncokkal vagy mélyebb redőkkel borított. Azoknak ajánlott tovább, akiknek bőrét pattanások után visszamaradt hegek vagy baleseti, esetleg műtéti hegek csúfítják. A CO2 lézerrel végzett bőrfiatalítással a terhességi és hízási csíkok, striák éppúgy kezelhetőek, mint az öregedő, gyengülő bőrszerkezet.

Milyen panaszok esetén vehető igénybe a kezelés?
  • felszíni ráncok
  • petyhüdt, megereszkedett bőr
  • laza kontúrok
A DOT/RF terápiáról

Az innovatív DOT/RF terápia egy új eljárás, amely egyesíti a frakcionált CO2 lézert és a bipoláris rádiófrekvenciás (RF) kezelést.

A CO2 lézer és a HiScan DOT/RF szinergikus hatása szelektíven elérheti az összes bőrréteget, maximalizálva az eredményeket, csökkentve az felépülési időt és a mellékhatásokat.

A bipoláris RF technológia szelektíven hevíti bőrt, kiegészítve és fokozva a CO2 lézeres kezelés hatását a szövetek mélyreható kezelésével, tonizálva a petyhüdtséget, és stimulálva a fibroblasztatokat, új kollagén termelése érdekében. A CO2 és az RF együttes hatása csökkenti a kezelés utáni bőrpírt és a felépülési időt.

DOT/RF terápia
A DOT/RF terápia hatékonyan tünteti el a ráncokat
Kezelhető felületek

Arc, szemkörnyék, nyak és dekoltázs.

A kezelés előkészítése

Az első kezelés előtt a konzultáción meghatározzuk a kezelésre való alkalmasságot, Visia készülékkel diagnosztikus fotót készítünk. Antivirális készítmény (szájon át történő) szedése kötelező 1 héten át. A kezelést megelőző 14 nappal fényvédelem, illetve a közvetlen napfény kerülése javasolt.

A kezelés

A DEKA gyártmányú, SmartXide típusú CO2 lézer párhuzamos, keskeny fénynyalábja a bőr felszínén – szemmel alig látható – apró lyukakat üt, majd alatta finom, függőleges csatornákat alakít ki, melyek a bőr mélyére hatolnak. A bőrsérülés szervezetünk saját gyógyulási mechanizmusait indítja be, ez új sejtek keletkezésével és a kezelt szövetek felfrissítésével jár. Az apró csatornák helyén ugyanis új sejtekből álló oszlopok képződnek, tehát a bőr valóban megújul. A lézer általi hőhatás nemcsak összehúzza a meglévő kollagénállományt, azonnali bőrfeszesítő hatást kiváltva, hanem az új kollagénrostok képződését is beindítja, így a kezelés hatása nemcsak látványos, hanem tartós is.

Munkaképesség, otthoni ápolás

A kezelés után kialakulhat bőrpír, valamint enyhe ödéma a szemek és a száj körül, amely 2-3 nap alatt elmúlik. 14 napig a napfény kerülése és intenzív fényvédelem ajánlott.

Kezelések száma

Már egyetlen kezelés is jelentős változást hoz, de az ismételt kezelésekkel az eredmények látványosabbá és tartósabbá tehetők, illetve a bőr fényvédelme segít meghosszabbítani a kezelés eredményét. A CO2 lézeres bőrfiatalító kezelés végeredménye 8 hét elteltével látható. Ennek függvényében további 2-3 kezelést javasolt.

A kezelés ára

AKCIÓ!

DOT lézeres fiatalítás

172 500 Ft
121 000 Ft

Nyak

DOT lézeres fiatalítás

195 500 Ft
137 000 Ft

Teljes arc

DOT lézeres fiatalítás

299 000 Ft
209 000 Ft

Nyak + dekoltázs

DOT lézeres fiatalítás

287 500 Ft
201 000 Ft

Teljes arc + nyak

DOT lézeres fiatalítás

414 000 Ft
289 000 Ft

Arc + nyak + dekoltázs

A kezelést végzi

A kezelést bőrgyógyászszakorvosunk végzi.

Ajánlott arcápolók gyógyszertáraink választékából