Skip to content Skip to footer

Éreredetű rendellenességek lézeres kezelése

30% kedvezmény egyes lézeres kezeléseinkre
30% kedvezmény egyes lézeres kezeléseinkre
Éreredetű rendellenességek lézeres kezelése (teljes testfelület)

Az éreredetű rendellenességek lézeres kezelése egyedülálló hatékonyságú eljárás, ami a felületes vagy a mélyebben fekvő, tág visszerek, vaskosabb éranyajegyek, illetve az alsó végtagok seprűvénáinak kezelésében nyújt segítséget, a bőrfelület megsértése nélkül.

Kinek ajánlott a kezelés?

A kezelés akkor ajánlott, ha a bőrön értágulatok alakultak ki, továbbá ha lencsényi nagyságú éranyajegyek találhatóak a bőrön.

A bőr felületén megjelenő vékony, vagy közepesen vastag értágulat kezelése során a lézer fényét a vér hemoglobinja elnyeli, ezáltal célzottan felmelegíti a tágult ereket. A felmelegítéssel az érfalak összetapadnak és elzáródnak. A kezelés nem sérti meg a bőrfelületet miközben eltünteti a problémás ereket.

Az eljárás azoknak is ajánlott, akiknek az alsó végtagjain (pl. combon, lábszáron, bokán) alkatból eredően vagy életmód eredményezte megterhelés (álló munka), illetve terhesség következtében felületes visszértágulatok – seprűvénák – alakultak ki. Fontos megjegyezni, hogy mindig csak a problémás, tágult ereket kezeljük az előfordulásuk területén, egyszerre akár mindkét alsó végtagon.

Rosacea
Az éreredetű rendellenességek lézeres kezelése a test bármely részén lehetséges
Milyen panaszok esetén vehető igénybe a kezelés?
  • tágult hajszálerek a lábon és az arcon
Kezelhető felületek

Kezelhető az orr és orcák, a két arcfél vagy a teljes arc, a nyak, dekoltázs, de a test bármely részén alkalmazható a kezelés, melyen zavaró értágulat, lencsényi éranyajegy van. Több régió egyidejűleg is kezelhető.

A kezelés előkészítése

Az első kezelés előtti konzultáción meghatározzuk, hogy Ön alkalmas-e a kezelésre, illetve arcon végzett kezelés esetén Visia készülékkel diagnosztikus fotót készítünk. A kezelés előtti 14 napban javasolt a fényvédelem, továbbá a közvetlen napfény kerülése.

A kezelés menete

Az eljárás során egy precíz kezelőfejjel rövid, foltszerű fényimpulzusokat juttatunk a bőrre. Ezután a szomszédos bőrterületeket kezeljük. Hideglevegős hűtést alkalmazunk, így a kezelés jól tolerálható.

Éreredetű rendellenesség
Munkaképesség, otthoni ápolás

A kezelés mérsékelt kellemetlenséggel járhat. Az eljárást követően általában 1-2 nap pihenést javaslunk. Lábkezelés után fásli vagy kompressziós harisnya viselése javasolt 2 hétig. A kezelt terület kivörösödhet, sávszerű duzzanat alakulhat ki. A bevérzéses foltok 1-3 hét alatt elmúlnak a kezelt erek területén.

A kezelt bőrfelület óvatos otthoni ápolást igényel. Egy hónapig tartó fényvédelmet mindenképpen javaslunk. Arcon bőrpír, majd lilás „bevérzések” jelennek meg, melyek sminkkel fedhetők és 4-5 nap alatt felszívódnak.

Kezelések száma

Eredmény már az első kezelés után látható, de szükség lehet ismétlő kezelésre 4-6 hónap elteltével, mivel ennyi idő szükséges a kezelés végeredményének kialakulásához.

A kezelés ára

AKCIÓ!

A kezelést végzi

A kezelést bőrgyógyászszakorvosunk végzi.

Ajánlott arcápolók gyógyszertáraink választékából