Skip to content Skip to footer

Bőrfiatalító kezelés Cynosure Elite iQ Nd:YAG lézerrel

30% kedvezmény egyes lézeres kezeléseinkre
30% kedvezmény egyes lézeres kezeléseinkre
Bőrfiatalító kezelés Cynosure Elite iQ Nd:YAG lézerrel (arc, nyak és dekoltázs)

Az idő és a mindennapok sajnos mindannyiunk arcán nyomot hagynak. A napfény, az öregedés vagy a súlyváltozás a bőr elváltozásához, megereszkedéséhez vezethet. Ismerje meg a sérüléssel nem járó, non-ablatív kezelések közé tartozó Cynosure Elite iQ Nd:YAG lézeres bőrfeszesítő, illetve bőrfiatalító kezelést, és nyerje vissza bőre üdeségét és feszességét a Medicover Aesthetica Klinikán!

Kinek ajánlott a kezelés?

Azok számára javasolt, akiknek a napfény, a gyakori szoláriumozás, a változókor okozta hormonális változások, illetve az öregedés vagy fogyás következtében bőre elveszítette rugalmasságát és feszességét, és a tartószerkezet meggyengülése következtében zavaró mértékben megnyúlt. A kezelés azoknak is ajánlott, akik az első ráncok megjelenését észlelik a szem környékén vagy az orr-ajak barázda területén.

Milyen panaszok esetén vehető igénybe a kezelés?
  • felszíni ráncok
  • petyhüdt, megereszkedett bőr
  • laza kontúrok
Kezelhető felületek

Arc, nyak és dekoltázs.

A kezelés előkészítése

Az első kezelés előtt a konzultáción meghatározzuk a kezelésre való alkalmasságot, Visia készülékkel diagnosztikus fotót készítünk. A kezelést megelőző 14 nappal fényvédelem, illetve a közvetlen napfény kerülése javasolt.

A kezelés

A CYNOSURE ELITE iQ Nd:YAG lézerrel kétféle módon végezhető arcfiatalító kezelés:

  • Bőrfeszesítés kétféle technikával (CYNOSURE ELITE iQ Nd:YAG lézer 0,5 msec rövid vagy 30-40 msec hosszú pulzussal): a lézer felforrósítja a hám (epidermis) és az irha (dermis) felső részének sejtjeit, melyek elhalnak, és új sejtekkel pótlódnak. Az eredmény a finom ráncok, redők, hegek és más felületi rendellenességek enyhülésében nyilvánul meg.
  • Bőrfiatalítás kollagénindukció révén (CYNOSURE ELITE iQ Nd:YAG): a lézer energiája felforrósítja az irha kollagénállományát, melynek azonnali összehúzódása látványos lifting hatást eredményez. Másodlagos hatásként megindul az új kollagénrostok képződése (kollagénindukció).
IQ lézeres bőrfiatalítás
Sérüléssel nem járó Cynosure Elite iQ Nd:YAG lézeres bőrfiatalítás
Munkaképesség, otthoni ápolás

A kezelés után kialakulhat bőrpír, amely másnapra elmúlik. 14 napig a napfény kerülése és intenzív fényvédelem ajánlott.

Kezelések száma

Az iQ lézeres bőrfiatalítás végső eredménye a kezelés után 6-8 hét alatt folyamatosan alakul ki. Az eredmény függvényében további 2-3 kezelés javasolt.

A kezelés ára

AKCIÓ!

A kezelést végzi

A kezelést bőrgyógyászszakorvosunk végzi.

Ajánlott arcápolók gyógyszertáraink választékából