Skip to content Skip to footer

Bőrfelületi pigmentáció eltávolítása iQ lézeres kezeléssel

30% kedvezmény egyes lézeres kezeléseinkre
30% kedvezmény egyes lézeres kezeléseinkre
Bőrfelületi pigmentáció eltávolítása iQ lézeres kezeléssel (orcák, bajusz, nyak, áll, végtagok)

A bőrfelületi pigmentáció a nők körében gyakran előforduló kozmetikai rendellenesség. Az arcon megjelenő pigmentfoltok sötét vagy világos színű, kisebb-nagyobb kiterjedésű rendszertelen foltok a bőrön, melyek kialakulását számos külső és belső tényező befolyásolja. Szabaduljon meg egyszer és mindenkorra a zavaró bőrfelületi pigmentációtól a Medicover Aesthetica Klinikán!

Kinek ajánlott a kezelés?

Az iQ lézeres pigmentfolt-eltávolítás azok számára ajánlott, akiknek a fokozott UV-terhelés, gyógyszerek, hormonális problémák vagy egyéb okok miatt pigmentfoltos a bőre.

Milyen panaszok esetén vehető igénybe a kezelés?
  • szeplő
  • májfolt
  • túlzott napozás után visszamaradt pigmentfoltok
Kezelhető felületek

Orcák, bajusz, nyak, áll, végtagok.

A kezelés előkészítése

A kezelést megelőző 14 nappal javasolt a közvetlen napfény kerülése, illetve a fényvédő intenzív használata. Az első alkalom előtt a konzultáción Visia készülékkel diagnosztikus fotót készítünk, és meghatározzuk a Páciens kezelésre való alkalmasságát, valamint a várható kezelési mennyiséget.

A kezelés

A bőrfelületi pigmentáció eltávolítása Alexandrit lézer 0,5 msec rövid pulzussal történik. A kezelés során egy ceruzaszerű kezelőfejjel foltszerű rövid fényimpulzusokat juttatunk a bőrre, kizárólag az elváltozást kezelve. Az alkalmazott hideglevegős hűtés megakadályozza a bőr égési sérülését. Az eljárás enyhe kellemetlenséggel járhat.

bőrfelületi pigmentáció, szeplő
Bőrfelületi pigmentáció eltávolítása iQ lézerrel a ragyogó arcbőrért
Munkaképesség, otthoni ápolás

A kezelés a napi életvitelt nem befolyásolja, de 14 napig javasolt a napfény kerülése, illetve a fényvédő intenzív használata. A kezelt terület átmenetileg sötétebbé válik, mely fedősminkkel könnyen elrejthető, majd egy-két héten belül elhalványul.

Kezelések száma

A javulás már az első alkalom után látható, de a kívánt hatás eléréséhez szükség lehet ismétlő kezelésre 4-6 hét elteltével.

A kezelés ára

AKCIÓ!

A kezelést végzi

A kezelést bőrgyógyászszakorvosunk végzi.

Ajánlott arcápolók gyógyszertáraink választékából