Skip to content Skip to footer
anyák napi kedvezmény
anyák napi kedvezmény
egyes lézeres kezelések kedvezmény
egyes lézeres kezelések kedvezmény
CoolPeel lézeres bőrfiatalítás (teljes testfelület)

A speciális DEKA SmartXide Punto CO2 lézerrel végzett CoolPeel lézeres bőrfiatalítás egészséges megjelenést és fiatalságot kölcsönöz a bőrnek. Ismerje meg a minimális felépülési idővel járó, hatékony CoolPeel lézeres bőrfiatalító kezelést a Medicover Aesthetica Klinikán!

Kinek ajánlott a kezelés?

Javasoljuk, ha hosszadalmas gyógyulási idő nélkül szeretné csökkenteni a finom ráncok mélységét, a kitágult bőrpórusok méretét és a bőr zsírosodását, vagy javítaná a napfény okozta enyhe károsodás jeleit, a felületi rendellenességeket, az arc, a nyak és a dekoltázs bőrének minőségét, állagát, illetve textúráját.

Milyen célból vehető igénybe a kezelés?
  • tág pórusok finomítása
  • petyhüdt bőr feszesítése
Kezelhető felületek

Főként az arc, a nyak és a dekoltázs, de kezelhető bármelyik testrész: a kéz, az alkar, akár a lábszár vagy a hát bőre is.

A kezelés előkészítése

Az első kezelés előtt a konzultáción meghatározzuk a kezelésre való alkalmasságot, Visia készülékkel diagnosztikus fotót készítünk. Antivirális készítmény (szájon át történő) szedése kötelező 1 héten át. A kezelést megelőző 14 nappal fényvédelem, illetve a közvetlen napfény kerülése javasolt.

A kezelés

A kezelendő felületre 30 percre érzéstelenítő krém kerül. A CoolPeel során a SmartXide Punto CO2 lézer kezelőfeje végigpásztázza a bőrfelszínt, és elpárologtatja az epidermisz legfelső sejtsorait, ezáltal a környezeti hatásoknak leginkább kitett, így egyenetlen pigmenttartalommal bíró, elöregedett bőrrétegek eltűnnek a bőrfelszínről, átadva a helyüket a fiatalabb sejteknek. A megújult hám így egyenletesebb lesz.

A kezelés során pontosan meghatározott energiát adunk le, melyet nagyon rövid impulzusokkal juttatunk el a bőrbe, így távolítva el a bőr elhalt felső rétegét, és stimulálva az új kollagén termelését.

A CoolPeel lézeres hámlasztás a DEKA, Európa legnagyobb lézergyártójának egyik legújabb fejlesztése, mely sérülést nem okozó lézeres peelingnek tekinthető. A CoolPeel-lel történő kezelés során a SmartXide Punto CO2 lézer nagy energiájú, szabályozott, rövid lézerimpulzusokat juttat a célterületre. A kezelési paraméterek a bőrtípusnak megfelelően állíthatók be. A kiegyensúlyozott energiabevitel megakadályozza a bőr mélyebb sérüléseit, anélkül, hogy hőkárosodást okozna, ami a szövetelhalás miatt hosszabb gyógyulási idővel jár. Az eljárás neve (CoolPeel rejuvenáció) arra utal, hogy a túlzott hőbevitel nélkül a kezelés sokkal hűvösebb.

CoolPeel hámlasztás
A CoolPeel lézeres bőrfiatalítás fiatalságot kölcsönöz a bőrnek
Munkaképesség, otthoni ápolás

A kezelés után kialakulhat bőrpír, valamint enyhe ödéma a szemek és a száj körül, amely 2-3 nap alatt elmúlik. A bőrfelszín néhány napig szárazabb, de ez bőrtápláló krémmel kezelhető. 14 napig a napfény kerülése és intenzív fényvédelem ajánlott.

A kezelés után kialakulhat bőrpír, valamint enyhe ödéma a szemek és a száj körül, amely 2-3 nap alatt elmúlik. A bőrfelszín néhány napig szárazabb, de ez bőrtápláló krémmel kezelhető. 14 napig a napfény kerülése és intenzív fényvédelem ajánlott.

A kezelés során enyhe bőrfelületi sérülés keletkezik a legfelső rétegek elpárologtatásával, ezért a bőrfelszín néhány napig szárazabb, esetleg érdes tapintású lesz. Ez általában nem feltűnő, ezért tekintjük a kezelést gyógyulási idő nélküli beavatkozásnak. Az utóápolás során fényvédőkrém használata, emellett az átmeneti bőrszárazság leküzdése érdekében tápláló krémek alkalmazása javasolt. Ajánlott továbbá a kollagénképződést segítő kozmetikai termékek használata, valamint kollagén-, illetve a hialuronsav-tartalmú táplálékkiegészítők fogyasztása.

Kezelések száma

Már egy CoolPeel kezelés is jelentős változást hozhat a bőr megjelenésében. Ideális első kezelés, mely további lézeres vagy orvosesztétikai kezelések eredményességét fokozza. A kezelendő problémától és az eredménytől függően általában 3 kezelés javasolt, 4 hetes időközökkel.

A kezelés ára

AKCIÓ!

A kezelést végzi

A kezelést bőrgyógyászszakorvosunk végzi.

Ajánlott arcápolók gyógyszertáraink választékából