Skip to content Skip to footer

CoolPeel lézeres bőrfiatalítás

30% kedvezmény egyes lézeres kezeléseinkre
30% kedvezmény egyes lézeres kezeléseinkre
anyák napi kedvezmény
anyák napi kedvezmény
CoolPeel lézeres bőrfiatalítás (teljes testfelület)

A speciális DEKA SmartXide Punto CO2 lézerrel végzett CoolPeel lézeres bőrfiatalítás egészséges megjelenést és fiatalságot kölcsönöz a bőrnek. Ismerje meg a minimális felépülési idővel járó, hatékony CoolPeel lézeres bőrfiatalító kezelést a Medicover Aesthetica Klinikán!

Kinek ajánlott a kezelés?

Javasoljuk, ha hosszadalmas gyógyulási idő nélkül szeretné csökkenteni a finom ráncok mélységét, a kitágult bőrpórusok méretét és a bőr zsírosodását, vagy javítaná a napfény okozta enyhe károsodás jeleit, a felületi rendellenességeket, az arc, a nyak és a dekoltázs bőrének minőségét, állagát, illetve textúráját.

Milyen célból vehető igénybe a kezelés?
  • tág pórusok finomítása
  • petyhüdt bőr feszesítése
Kezelhető felületek

Főként az arc, a nyak és a dekoltázs, de kezelhető bármelyik testrész: a kéz, az alkar, akár a lábszár vagy a hát bőre is.

A kezelés előkészítése

Az első kezelés előtt a konzultáción meghatározzuk a kezelésre való alkalmasságot, Visia készülékkel diagnosztikus fotót készítünk. Antivirális készítmény (szájon át történő) szedése kötelező 1 héten át. A kezelést megelőző 14 nappal fényvédelem, illetve a közvetlen napfény kerülése javasolt.

A kezelés

A kezelendő felületre 30 percre érzéstelenítő krém kerül. A CoolPeel során a SmartXide Punto CO2 lézer kezelőfeje végigpásztázza a bőrfelszínt, és elpárologtatja az epidermisz legfelső sejtsorait, ezáltal a környezeti hatásoknak leginkább kitett, így egyenetlen pigmenttartalommal bíró, elöregedett bőrrétegek eltűnnek a bőrfelszínről, átadva a helyüket a fiatalabb sejteknek. A megújult hám így egyenletesebb lesz.

A kezelés során pontosan meghatározott energiát adunk le, melyet nagyon rövid impulzusokkal juttatunk el a bőrbe, így távolítva el a bőr elhalt felső rétegét, és stimulálva az új kollagén termelését.

A CoolPeel lézeres hámlasztás a DEKA, Európa legnagyobb lézergyártójának egyik legújabb fejlesztése, mely sérülést nem okozó lézeres peelingnek tekinthető. A CoolPeel-lel történő kezelés során a SmartXide Punto CO2 lézer nagy energiájú, szabályozott, rövid lézerimpulzusokat juttat a célterületre. A kezelési paraméterek a bőrtípusnak megfelelően állíthatók be. A kiegyensúlyozott energiabevitel megakadályozza a bőr mélyebb sérüléseit, anélkül, hogy hőkárosodást okozna, ami a szövetelhalás miatt hosszabb gyógyulási idővel jár. Az eljárás neve (CoolPeel rejuvenáció) arra utal, hogy a túlzott hőbevitel nélkül a kezelés sokkal hűvösebb.

CoolPeel hámlasztás
A CoolPeel lézeres bőrfiatalítás fiatalságot kölcsönöz a bőrnek
Munkaképesség, otthoni ápolás

A kezelés után kialakulhat bőrpír, valamint enyhe ödéma a szemek és a száj körül, amely 2-3 nap alatt elmúlik. A bőrfelszín néhány napig szárazabb, de ez bőrtápláló krémmel kezelhető. 14 napig a napfény kerülése és intenzív fényvédelem ajánlott.

A kezelés során enyhe bőrfelületi sérülés keletkezik a legfelső rétegek elpárologtatásával, ezért a bőrfelszín néhány napig szárazabb, esetleg érdes tapintású lesz. Ez általában nem feltűnő, ezért tekintjük a kezelést gyógyulási idő nélküli beavatkozásnak. Az utóápolás során fényvédőkrém használata, emellett az átmeneti bőrszárazság leküzdése érdekében tápláló krémek alkalmazása javasolt. Ajánlott továbbá a kollagénképződést segítő kozmetikai termékek használata, valamint kollagén-, illetve a hialuronsav-tartalmú táplálékkiegészítők fogyasztása.

Kezelések száma

Már egy CoolPeel kezelés is jelentős változást hozhat a bőr megjelenésében. Ideális első kezelés, mely további lézeres vagy orvosesztétikai kezelések eredményességét fokozza. A kezelendő problémától és az eredménytől függően általában 3 kezelés javasolt, 4 hetes időközökkel.

A kezelés ára

AKCIÓ!

Nyak

CoolPeel lézeres hámlasztás

195 500 Ft
137 000 Ft

Dekoltázs

CoolPeel lézeres hámlasztás

195 500 Ft
137 000 Ft

Arc

CoolPeel lézeres hámlasztás

287 500 Ft
201 000 Ft

Arc + nyak

CoolPeel lézeres hámlasztás

414 000 Ft
290 000 Ft

Arc + nyak + dekoltázs

A kezelést végzi

A kezelést bőrgyógyászszakorvosunk végzi.

Ajánlott arcápolók gyógyszertáraink választékából