Skip to content Skip to footer

Alakformáló testkezelések – Hozza magát formába!

Alakformáló testkezelések – Hozza magát formába!

Sokan nincsenek megelégedve alakjukkal és úgy érzik, hiába a diéta és a testmozgás, a kilók csak nem szaladnak le. Vagy épp ellenkezőleg: a fogyás sikeres, de a bőr petyhüdt marad. Alternatív megoldásokat keresünk testünk formálására, de nem akarjuk szervezetünket invazív beavatkozásoknak kitenni. Szerencsére ma már számos alakformáló testkezelés közül választhatunk, amelyek segítenek elérni a kívánt hatást. A Medicover Aesthetica új szolgáltatása, a MediForm rendszer egységében kezeli az egész testet, reális eredményeket kínálva.

A program során kombináltan alkalmazzuk az elérhető legkorszerűbb technológiákat:

  • MediShape: PowerShape2 alakformáló rendszer
  • MediContour: Comfort Line alakformáló gép
  • MediWave: Doctor Life DL1200H hullámmasszázs-készülék
MediShape: PowerShape2 alakformáló rendszer

A PowerShape2 integrált alakformáló rendszer a rádiófrekvenciát, a soft-lasert és a vákuum szívóhatását kombinálja. Az újgenerációs multipoláris rádiófrekvencia mélymelegítő hatására a zsírsejtek mérete csökken, az anyagcsere-folyamatok pedig helyreállnak. A vákuummasszázsnak köszönhetően javul a vér- és mikrokeringés, valamint a nyirokkeringés, ami rendkívül előnyös élettani hatást gyakorol a sejtek és szövetek anyagcseréjére.

MediContour: Comfort Line alakformáló gép

A Comfort Line az alakformálás jól bevált, a tudomány által igazoltan eredményes technológiáit ötvözi egyetlen készülékben:

  • Multipoláris rádiófrekvencia
  • Vákuum
  • Kavitáció
  • Soft-lézer
MediWave: Doctor Life DL1200H hullámmasszázs-készülék

Nincs igényes alakformálás hullámmasszázs nélkül! Az alakformálás utáni gépi kompressziós kezelés a Doctor Life DL1200H hullámmasszázs-készülékkel akár 20-30%-kal hatékonyabb kezelést eredményez.

PowerShape2

A MediForm rendszer átfogó segítséget nyújt nemcsak a karcsúbb alak elérésében, hanem a fiatalosan rugalmas, feszes bőr visszanyerésében is!