Skip to content Skip to footer

Tartós lézeres szőrtelenítés – a gondtalan nyaralás titka

Tartós lézeres szőrtelenítés – a gondtalan nyaralás titka

A szőrtelenítés időigényes és körülményes folyamata sosem kellemes, a meleg idő beköszöntével, a nyári időszakban pedig egyenesen macerás megszabadulni a nem kívánt szőrszálaktól.

A nyári hónapokban, amikor kevesebb ruha takarja bőrünket, de főleg strandolás vagy nyaralás közeledtével kifejezetten nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a lehető legjobb formában legyünk. A sima, szőrtelen bőr fenntartásának azonban megvannak a nehézségei: a fürdőszoba fullasztó hőségében könnyen idegtépővé válhat a borotválkozás, a szőrtelenítő kellékek (gyanta, borotva, epilátor, krémek) foglalják a helyet utazáskor, a szőrtüszők pedig a meleg és a különböző fényvédő krémek használatának hatására még inkább hajlamosak a gyulladásra, a szőrszálak pedig a benövésre.

Gyantázáskor az izzadás hatására a lehúzócsík bár lejön, a szőr és a gyanta a bőrön maradhat, továbbá az epilátor sem mindig tudja tökéletesen kiszedni az összes szőrszálat. A gyantázás további hátránya, hogy közvetlenül napozás előtt nem végezhető, illetve napozást követően sem szabad gyantázni, mivel a gyantapapírral együtt a frissen lebarnult bőrréteget is eltávolítjuk.

Ha vakációnk során végig sima bőrt szeretnénk, hosszú távon a legköltséghatékonyabb és legkényelmesebb megoldást a lézeres szőrtelenítés nyújtja: vegye igénybe a Medicover Aesthetica lézeres szőrtelenítő kezelését, és biztosan sima lesz a nyár!

A legjobb kezekben - a legjobb lézerrel

A Medicover Aesthetica lézeres szőrtelenítő kezelései az amerikai Cynosure Elite készülékcsalád legújabb tagjával, az intelligens és nagy teljesítményű Elite iQ lézerrel történnek, mely minden bőrtípuson, szoláriumos és napozott bőrön is alkalmazható.

Az Elite iQ különlegessége a Cynosure által kifejlesztett Skintel melaninmérő, mely különböző színű LED-ek segítségével méri meg a bőr melanintartalmát, és ehhez igazítja a kezelési paramétereket – ezáltal a kezelő és páciense a legnagyobb biztonságban van, emellett a Skintel mérésen alapuló paraméterezés nem jár kellemetlenséggel.

A Cynosure Elite iQ lézer előnyei a diódalézerrel és az otthoni technológiákkal szemben:

Lézeres szőrtelenítés a test teljes felületén végezhető (bajusz, áll, orca, pajesz, hascsík, szemöldök között, fülek, nyak, vállak, mellek közötti csík, mellbimbó körül, mellkas, derék, farpofa, hát, has, bikinivonal, intim területek, hónalj, kézfejek és ujjak, lábfejek, alkar, felkar, lábszár, comb).

Elite iQ lézer

A tökéletes eredményhez és a hosszan tartó simasághoz általában már 4-8 alkalom is elegendő (kivételes esetektől eltekintve)! A lézeres szőrtelenítés további előnye, hogy a kezelés egész évben végezhető, csupán arra kell figyelni, hogy intenzíven használjunk fényvédőt a kezelt területen, illetve 14 napig javasolt a direkt napfény kerülése.

A Medicover Aestheticánál most 40% kedvezmény jár egy testtáj lézeres szőrtelenítésére az első alkalommal, továbbá 4 alkalmas szőrtelenítő bérleteink most 30% kedvezménnyel vásárolhatók meg.

Intsen búcsút a borotvának, az epilátornak, a gyantának és a szőrtelenítő krémeknek, felejtse el a fürdőszobai pepecselést a Medicover Aesthetica lézeres szőrtelenítő kezelésével: fürdőruhát fel, és irány a strand!